Návštěvník dan1 Odesláno 27. dubna 2010 Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Ale jiste, ze nedorazi. UPC nikdy neinformuje klienty stavajicich tarifu, aby presli na vyhodnejsi a rychlejsi tarif, ani emailem, natoz pak telefonicky... Ocekavejte pouze dalsi zaplavu emailu na jejich "supervyhodny" upc telefon a mozna par telefonatu, abyste si poridil vyssi nabidku TV, pripadne nejaky doplnkovy TV balicek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 27. dubna 2010 Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Ale jiste, ze nedorazi. UPC nikdy neinformuje klienty stavajicich tarifu, aby presli na vyhodnejsi a rychlejsi tarif, ani emailem, natoz pak telefonicky... a smim se zeptat, proc by to jako meli delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dan1 Odesláno 27. dubna 2010 Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Ale jiste, ze nedorazi. UPC nikdy neinformuje klienty stavajicich tarifu, aby presli na vyhodnejsi a rychlejsi tarif, ani emailem, natoz pak telefonicky... a smim se zeptat, proc by to jako meli delat? netvrdim, ze by to museli delat, ale reagoval jsem na post Katody, ktery tady rozdmychaval neopodstatneny optimismus ve smyslu, ze UPC se samo postara, aby se to stavajici klienti dozvedeli - viz: Mnó u slušné firmy bych očekával, že stávající zákazníky nějak automaticky pořeší. Ovšem UPC slušná firma není, takže se na ně nejspíš opět vy... Ale UPC přechod samozřejmě nabízela a nabízí, ať už tiskovou zprávou, maelem na registrovanou adresu, popř. kontaktují i telefonicky. kazdopadne predpokladam, ze pri soucasne zmene, kdy se jen upravuji ceny a nikoliv nazvy tarifu, tak se cena snizi i vsem stavajicim zakaznikum... narozdil od posledni velke zmeny, kdy v nabidce zustal tarif Extreme 30/1,5 za 1700,- Kc a paralelne vzniknul tarif Fiber Power 30/1,5 za 850,- a kdo si toho nevsiml, platil dal za totez 2x tolik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 27. dubna 2010 Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 no konečně zlevnili sice to chvíli trvalo, ale vyšlo to dobře, přesně ke konci mojí 50% slevy Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 27. dubna 2010 Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Ale jiste, ze nedorazi. UPC nikdy neinformuje klienty stavajicich tarifu, aby presli na vyhodnejsi a rychlejsi tarif, ani emailem, natoz pak telefonicky... a smim se zeptat, proc by to jako meli delat? netvrdim, ze by to museli delat, ale reagoval jsem na post Katody, ktery tady rozdmychaval neopodstatneny optimismus ve smyslu, ze UPC se samo postara, aby se to stavajici klienti dozvedeli - viz: aha, tak to pak jo ja totiz uprime receno, byt v pozici "sefa" UPC, taky bych nechal lidi co se aktivne nezajimaji, pekne solit za stary tarif... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaF Odesláno 28. dubna 2010 Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 Ale jiste, ze nedorazi. UPC nikdy neinformuje klienty stavajicich tarifu, aby presli na vyhodnejsi a rychlejsi tarif, ani emailem, natoz pak telefonicky... a smim se zeptat, proc by to jako meli delat? netvrdim, ze by to museli delat, ale reagoval jsem na post Katody, ktery tady rozdmychaval neopodstatneny optimismus ve smyslu, ze UPC se samo postara, aby se to stavajici klienti dozvedeli - viz: aha, tak to pak jo ja totiz uprime receno, byt v pozici "sefa" UPC, taky bych nechal lidi co se aktivne nezajimaji, pekne solit za stary tarif... Jasně. A pak šéf UPC bude divit, že je lidi nemají rádi. Právě naopak. U slušné firmy bych očekával, že se o své zákazníky bude starat a ne na ně kašlat a odírat je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 28. dubna 2010 Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 netvrdim, ze by to museli delat, ale reagoval jsem na post Katody, ktery tady rozdmychaval neopodstatneny optimismus ve smyslu, ze UPC se samo postara, aby se to stavajici klienti dozvedeli Já tady nic nerozdmýchávám, jen jsem napsal, že tiskové zprávy o nových službách jsou vydávány a zpravidla v nich jsou i zmínky, že stávající tarify, které už nabízeny novým zákazníkům nejsou, si mohou ti, kteří je nyní používají a vyhovují jim buďto ponechat nebo přejít na nové. Každý, kdo umí číst a má alespoň trochu inteligence, tak si jistě dokáže spočítat sám, co se mu vyplatí a co ne. Co bys chtěl víc? A nabídkové maily o službách UPC chodí také, popř. sem tam i někdo zavolá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaF Odesláno 28. dubna 2010 Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 netvrdim, ze by to museli delat, ale reagoval jsem na post Katody, ktery tady rozdmychaval neopodstatneny optimismus ve smyslu, ze UPC se samo postara, aby se to stavajici klienti dozvedeli Já tady nic nerozdmýchávám, jen jsem napsal, že tiskové zprávy o nových službách jsou vydávány a zpravidla v nich jsou i zmínky, že stávající tarify, které už nabízeny novým zákazníkům nejsou, si mohou ti, kteří je nyní používají a vyhovují jim buďto ponechat nebo přejít na nové. Každý, kdo umí číst a má alespoň trochu inteligence, tak si jistě dokáže spočítat sám, co se mu vyplatí a co ne. Co bys chtěl víc? A nabídkové maily o službách UPC chodí také, popř. sem tam i někdo zavolá. Nechci prudit. Ale za cca 9 let, co jsme u UPC nám ještě nikdo nezavolal a nic takového neposlal. A to se zase dostávám na začátek. Proč mám jako dlouholetý zákazník, odebírající od UPC v podstatě všecko co jde a vždy včas platící, permanentně slídit co UPC udělá, abych náhodou naplatil jako blbec zbytečně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Worm Odesláno 28. dubna 2010 Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 A nabídkové maily o službách UPC chodí také, popř. sem tam i někdo zavolá. Jsem na tom stejně jako JIrkaF. Volali leda tak otravní obchoďáci, kteří si nám snažili vnutit digitál a UPC telefon, mailem chodí hlavně upozornění na nějaké soutěže, o nových tarifech ani slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 28. dubna 2010 Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 mně toho teda taky moc od upc nechodí (jenom nějaký programový tipy), dokonce ani nikdo nevolá, ale jestli to nebude tim, že píšu a volám já jim btw když už teda máme těch stahovcích 100 Mb/s, máme zlevněno, tak už by konečně mohlo dojít na ten upload... aspoň na 5:1 pro začátek :oops: snad by to tu síť neroztrhalo, přece 2/5/10/20 Mb/s neni nic dramatickýho, u FP50/100 by stačilo přidat nějakej ten kanál navíc a trochu poštelovat CMTS... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.