Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

rád bych se zeptal vlastníku HBO jestli UPC nabízí a zdarma HBO Digital http://www.hbodigital.cz/faq/

Odesláno

Bohužel, pokud se nepletu tak síť UPC je jednosměrná a u set top boxu např. Handan 5000 není žádný zpětný kanál, takže by to fungovat ani nemohlo.

Odesláno

Je to tak, zatim neni technicky mozne tuto sluzbu nabizet.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

škoda, velká škoda. Díval jsem se na jejich nové stránky a byl bych za tuto službu rád. HBO mám od dob Kabel Plus Severní Morava.

V té době zdarma.

• -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul, nepřehledný HD box
  • Frýdek
Odesláno

Co vím od lidí z UPC a HBO tak je co největší snaha nějak technicky vyřešit a zpřístupnit tuto službu (video on demand).

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Na stránkách www.hbodigital.cz se píše, že se tato služba chystá i přes vysokorychlostní internet, tak třeba tohle bude cesta.

Odesláno

HBO digitál je v něčm tak úžasné? Tuším že to je jen videotéka filmů, které se v daný měsíc vysílají v klasickém HBO. Protože na HBO jeden film dávají v průběhu měsíce asi 15x, tak nevidím problém si filmy které chci nahrát na PVR a pustit kdy budu chtít a mám HBO digital :-)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague