Odesláno 4. května 2010 14 let ještě o půlnoci sem stačil zavolat, prej všechno vypadá dobře, ale prověřej to... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 5. května 2010 14 let Autor tak už je to ok, snad další problémy nebudou... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 23. května 2010 14 let Autor od tý doby, co přibyl prázdnej uploadovací kanál, tak jede ten download všelijak... právě teď to vypadá, jako by mi z fp100 udělali fp80 jelikož to jede takhle stabilně, viděl bych to na úmyslný omezení... ale jestli se pak zrychlí upload třeba aspoň na těch 20 Mb/s, tak to těch pár dnů přežiju - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 1. června 2010 14 let Autor dneska večer to zase po tejdnu vyvádělo psí kusy - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. června 2010 14 let Autor a dneska večer pro velkej úspěch zaseee tentokrát s opakovaným samovolným restartem modemu několikrát po sobě jestli z toho letos nevyleze pořádnej upload, tak budu smutnej - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 12. června 2010 14 let Autor Vážený pane, kontroloval jsem tedy jak modem, tak lokalitu. Modem je v pořádku, signál v normě, SNR také, ztrátovost nevzniká. Problém je v lokalitě, která je každý večer zatížena. Přes den by měla být rychlost v pořádku. Bude nutné provést posílení lokality. to zase budou dávat dohromady čtvrt roku sotva sem to dopsal, hned byl restart - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 15. června 2010 14 let Posledni dva dny mi obcas blikne "Sitovy kabel byl odpojen", tak jednou za 15 minut a hned to zase nabehne. Pritom se nic nezmeni, modem pise: 6-Notice M571.1 Ethernet link up - ready to pass packets 6-Notice M571.4 Ethernet link dormant - not currently active Stava se to nekomu z vas z kobylis taky?
Odesláno 18. června 2010 14 let Autor úspěšně reklamováno a sleva 50% na 4 měsíce... aspoň že tak... sem zvědavej, kdy se situace zlepší zase se mi v modemu objevil prázdnej uploadovací kanál, tak možná na podzim zrychlej upload a mohli by to dát nějak dohromady do tý doby... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 20. června 2010 14 let Taky mi to blbne od vcerejska 19.6.2010. Praha 8 Troja - Bohnice. Download kolisa mezi cca 0 - 5 Mbit a to mam 25Mbit, vzdy zatim jelo stabilne.
Odesláno 28. června 2010 14 let Autor mám takovej dojem (ne že bych to chtěl zakřiknout), že už je to od víkendu ok šikovný kucííí v upc tak snad to chvíli vydrží... btw v modemu mám všechny kanály stejný - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.