Návštěvník blackskull Odesláno 8. května 2010 Sdílet Odesláno 8. května 2010 Od ctvrtka mam u sebe vypadky netu. V modemu Upstream channel celkem casto Not Ranged. Nekdy modem spadne a restartuje se a neni mu pridelena IP. Ma jeste nekdo takoveto pozorovani v lokalite Jirkov-Chomutov. Dobre to je videt, kdyz stahuju z RS a merak rychlosti porad problikava ze neni connect. Zkousel jsem samo i PC rovnou do modemu, ale je to stejny. To same jsem vyzkousel i s Xboxem a tam se vubec neda hrat online. Tracert jede jen k routeru a z modemu dal nepokracuje. Pokud modem jede ma zrovna ted hodnoty: Downstream Status Operational Channel ID 16 Downstream Frequency 362000000 Hz Modulation 256QAM Bit Rate 10848000 bits/sec Power Level -8.0 dBmV Signal to Noise Ratio 33.5 dB Upstream Status Operational Channel ID 20 Upstream Frequency 23200000 Hz Modulation 16QAM Bit Rate 1222400 bits/sec Power Level 32.9 dBmV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 8. května 2010 Sdílet Odesláno 8. května 2010 http://web.upc.cz/vypadky/ Z důvodu práce na síti možné výpadky internetových a telefonních služeb. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník blackskull Odesláno 8. května 2010 Sdílet Odesláno 8. května 2010 No je to sice zajimavy (o teto strance jsem nevedel), nicmene mi nepomohla a stav porad trva. Njn snad se to ustali. Výpadky služeb UPC Zde si můžete dle adresy ověřit zda je ve vaší lokalitě výpadek služeb UPC: Město: Jirkov Část města: Jirkov Ulice: Ervěnická Ve Vaší lokalitě neevidujeme výpadek služeb UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 9. května 2010 Sdílet Odesláno 9. května 2010 Tak to je divné jelikož na Ervěnické žádné problémy hlášeny nejsou Mimochodem včera v noci jsem tam hodinu hledal bowling http://web.upc.cz/klpoz/cz/inf.aspx?problem=R popsat to sem a odeslat Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník blackskull Odesláno 10. května 2010 Sdílet Odesláno 10. května 2010 Už jsem jim včera psal a odpověď: Po kontrole Vašeho připojení a modemu bylo zjištěno, že modem vykazuje zvýšenou ztrátovost přenesených dat. Kontaktujte nás proto prosím na níže uvedeném čísle, abychom mohli naplánovat výjezd servisního technika k Vám domů. Zítra přijde technik. I když to dneska je lepší. P.S.: O bowlingu v Jirkově nevím, mám takový dojem, že je tady jen kuželna. V Chomutově je bowling na náměstí, pak v Admiralu u Merkuru, na Březenecký u Penny a na Kamenný na kopci u školy v krytu. EDIT: V úterý vyměněn modem Webstar za Motorolu a už to zase facha jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.