Návštěvník Frista Odesláno 25. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Dobrý den. Mám problém v podobě že mi vůbec nejede internet. Vypadá to jak kdyby můj UPC router blbnul. Ačkoli jsem si všimnul v administraci že tam je napsáno ,, Částečná. Služba (pouze US)" což nevím vůbec co znamená. Zkoušel jsem WiFi zapnout a vypnout a dokonce i resetovat. Každopádně nic z toho nepomohlo. Moc děkuji za případnou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 26. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 US je upstream, tvůj modem má problém se signálem UPC, zkontroluj přívodní kabel a konektory mezi modemem a zásuvkou UPC, klidně je odpoj a znovu zapoj a zkus modem na chvilku odpojit od el. napájení, když to nepomůže, tak kontaktuj UPC a oni už se ti na dálku na to mrknou. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.