Přejít na obsah

Problém Praha 4-12 Modřany

Návštěvník pavelenis

Doporučené příspěvky

Návštěvník pavelenis

Zdravím,

to je děs, včera celé odpoledne zhruba toto:

min. odezva 18ms

max. odezva 140ms

stabilita 66%

a dnes to není o moc lepší

:cry:

asi se s tím nic dělat nedá, předpokládám, díky za případnou odpověď 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník pavelenis

a dneska mi dokonce maximální odezva při jednom testu vystoupla i na nějakých 600 ms

jen nechápu jednu věc, proč je tam to slovní hodnocení 1-výborný, to si asi ze mně dělaj šprťouchlata

Odkaz ke komentáři

ježiš rychlost.cz... :roll::roll::roll: to je jako jít kupovat komp do tesca :lol:

u mě je sice odezva ok, ale ta jejich pochybná stabilita nic moc (download tady radši vůbec neřešim) :lol:http://rychlost.cz/rh/20101919021-71c1feb766.html

nejlepší je nainstalovat network meter a stahovat z mirror.karneval.cz, pak odesílat na ftp.upc.cz a odezvu měřit přes příkazovej řádek a příkaz ping na nějakou stránku...

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři

Návštěvník pavelenis

díky, vyzkouším, co jsi napsal

ikdyž v mém případě ta stabilita tak pochybná nebude, vzhledem k tomu, jaký mi to dělá problémy a např. hrát nějakou online-hru je naprosto vyloučeno

to jsem snad ještě nezažil, co se mi teď děje, bohužel nejsem až takový odborník, ale koukám, že ta rychlost.cz teda bude jakýsi lamovský server, no jo, asi taky nesmím klikat hned na 1. odkaz, který mi to vygoogluje :roll::lol:

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Osobně bydlím taky v Modřanech a mám podobný problém - zaznamenávám během večera spoustu "minivýpadků". Trvajících pár vteřin, po minuty... Už jednou jsem UPC kontaktoval, výsledek byl ten, že mi zapnuli nějaké advanced logování a po týdnu sdělili, že žádný problém nenašli.

Nicméně teď o víkendu sem se zase naštval a telefonická podpora se prořekla, že ty výpadky jsou běžné všude..

Silně uvažuji o změně poskytovatele.. Jinak mám ten internet Fibber 25MBit. Nepotřebuji rychlý internet, ale spolehlivý :-(

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Ahoj, měl jsem podobný problém, od UPC to prostě vypadávalo-po tel. rozhovoru mi bylo vždy řečeno že to nefunguje v důsledku toho, že někdo "neodborně" připojil modem:D tak jsem zkusil eHamnet (5ghz wifi)neni to tak rychlý (kolem 1Mb/s down) ale fungovalo to POŘÁD. a za ty prachy...dokonce i smlouva je víc "user-friendly" než u UPC...a není podmínkou koupit si od nich nebo nechat pronajímat modem a pak ho posílat poštou při vracení jako u UPC:D

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...