Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 27. 2. 2020 v 14:43, Tommy Kindernay napsal:

Tak ta možnost přiobjednat si ruský balíček zdarma k nabídce Komplet už definitivně skončila - včera jsem si ho chtěl objednat za těch 0 Kč (s tím, že je to uvedeno i v aktuálním ceníku), ale odepsal mi Ivan z UPC, že bohužel už to momentálně nejde a že v příštím ceníku už to opraví.

Tak bud jsem měl štěstí,nebo to stále jde,jenom se to nikde nepropaguje.Cca minulej měsíc jsem zjistil tu samou situaci,jakou popisuje @Pavel m.Na Ca Modulu ruské stanice nejeli,na cihle jeli.Tak jsem na FB vznesl dotaz,jak to tady je.Po ověření situace a dotazu,jestli opravdu ty ruské stanice chci,tak mě je za 0 kč navedli.Jako nesleduji je,ale princim.Když komplet,tak komplet😀

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

Teď jsem to zkoušel a z ruských kanálu jede pouze Channel One Russia na CA modulu, ostatní hlásí Kanál je šifrován, ale jede EPG.

Ono to občas takhle vypadne - naposledy to dělalo to samé v úterý nebo středu až do rána.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA

Vodafone by mohl mít i různé balíčky "svět" kde by byly zahraniční programy, třeba německý balíček, italský, francouzský apod. Každý zákazník si pak vybere, zaplatí a jsou spokojeni všichni. V zahraničí to tak běžně funguje. 

• Basic
  • Red Basic
  • -, Základní
  • -, CA modul
  • Brno

Že by si člověk třeba v Německu, v Itálii nebo ve Francii mohl u nějakého operátora zaplatit český balíček? To se mně nějak nezdá, tam není v nabídce ani ČT24, natož něco jiného... Nehledě na to, že balíčky zahraničních stanic jsou vesměs kvůli autorským právům i tak nereálné.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -

Adolfe, teď nevím, jestli to je ironie nebo myšleno vážně. Proč by si měl Ital, Němec nebo Francouz platit český balíček?? Copak Česko je mediální (televizní) velmoc? Bavíme se o zemích, které tvoří 80% evropské televizní produkce a jejich pořady jsou vysílané všude ve světě, říkají ti něco ZDF, RAI, FranceTV? Asi ano, ale Italům nebo Francouzům určitě nic neříká ČT.

• Basic
  • Red Basic
  • -, Základní
  • -, CA modul
  • Brno

Tak asi místo je,když se jednu chvili o německém balíčku uvažovalo.A to ještě některé stanice zmizeli z nabídky.

Navic,kdyby vyřadili vsechny duplicitni Sd verze HD stanic,tak by  nejaky misto určitě bylo

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

@ marek-81 Ty si myslíš, že třeba s italštinou je to někde terno? Nebo s franštinou? Leda v jejich bývalých koloniích v Africe, ale jinak sotva. Že by třeba v německé kabelovce někdo toužil po fr programech, o tom lze s úspěchem pochybovat. A o autorských právech už řeč byla. Kdo má potřebu příjmu těchto programů, tak si jistě obstará SAT příjem a může si pak dopřát co je libo.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
před 6 hodinami, namec napsal:

Tak bud jsem měl štěstí,nebo to stále jde,jenom se to nikde nepropaguje.Cca minulej měsíc jsem zjistil tu samou situaci,jakou popisuje @Pavel m.Na Ca Modulu ruské stanice nejeli,na cihle jeli.Tak jsem na FB vznesl dotaz,jak to tady je.Po ověření situace a dotazu,jestli opravdu ty ruské stanice chci,tak mě je za 0 kč navedli.Jako nesleduji je,ale princim.Když komplet,tak komplet😀

Mně to nakonec pustili taky, v novým ceníku od Vodafonu bylo pořád uvedeno že to jde objednat za 0 Kč pro ty, co mají Komplet, tak jsem si o to začátkem dubna znovu požádal a balíček mi aktivovali 🙂 (P.S.: taky na ně nekoukám, ale mám prostě radost, když mám víc kanálů 😄 )

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...