Odesláno 17. května 2020 4 roky Tak u mě to zůstalo zakódováno. Nevím jak to vybírali, protože jsem žádal začátkem roku ať to nechají. No nebudu znova žádat, beru na vědomí jak se chová Vodafone tak se zařídim. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 17. května 2020 4 roky Tohle ale bylo už za UPC. Nesvádějte zas vše na VF. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. května 2020 4 roky Taky mi nejdou ruské programy, máte někdo radu, jak o ně zažádat? Mám tv komplet. Díky za pomoc. Internet 300 - TV Komplet HD Mediabox Praha 6 - Veleslavín
Odesláno 19. května 2020 4 roky Napiš jim na Fb((messenger)nebo zavolej na KC a domluv se s nima na aktivaci. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 19. května 2020 4 roky Ten fb messenger je vodafone cz? Nebo má ještě UPC svůj? Internet 300 - TV Komplet HD Mediabox Praha 6 - Veleslavín
Odesláno 20. května 2020 4 roky Tak mi na messenger napsali, že už jen za 99,-kč. Vám to funguje? Internet 300 - TV Komplet HD Mediabox Praha 6 - Veleslavín
Odesláno 14. června 2020 4 roky Opet nefunguji ty 3 ruske kanaly ze 4. Hlasi sifrovano, EPG ale jede. - - - CA modul OVA
Odesláno 14. června 2020 4 roky Asi zase problém na trase Tady je vidět,že se na Rusko nedá v ničem spolehnout😀 Upraveno 14. června 2020 4 roky uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.