Odesláno 27. listopadu 2019 5 let Jestli mě paměť neklame, tak v nabídce Supreme nikdy nebylo úplně všechno, např. erotické programy fungovaly až po 22. hodině, zatímco v extra balíčku jely nonstop. - - - - -
Odesláno 30. listopadu 2019 5 let Dobrý den, přeposílám vám vyjádření, které jsme dostali od kolegů z příslušného oddělení: "Smlouva s programovou společností končí v části týkající se nabídky KOMPLET. Bohužel jsme se nedohodli na pokračování za nabízených podmínek. Celý koncept nabídky KOMPLET má smysl pouze v případě, kdy programové společnosti reálně hodnotí sledovanost svých programů. Pokud nabídka platby neodpovídá poměru klientů a diváků, kteří programy aktivně sledují (k celé bázi), tak se to projeví v tlaku na úpravy koncové ceny pro klienty. Druhý úhel pohledu: rozvoj národních balíčků právě závisel na postoji ruské strany a dalších programových společností. Za standardních, na trhu uplatňovaných podmínek, není možné přidat Německý, Francouzský a další balíčky do KOMPLETu. Naopak, UPC a Vodafone vidí obrovskou příležitost v otevření nabídky všem klientům Digitální televize a platbu za aktivní uživatele. Navíc, pokud by národní balíčky mohly být doručovány via IP, bude to rozumnější řešení i z pohledu kapacity DVB-C sítě. Netěší nás stávající situace a vytažení ruských programů mimo KOMPLET, ale nebylo jiné rozumné řešení, které by akceptovaly obě strany. " ++++ - UPC Upraveno 30. listopadu 2019 5 let uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 30. listopadu 2019 5 let @Pavel m - Oni to stejně nepochopí... 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 6. prosince 2019 5 let Chtel jsem tedy snizit cenu o tech 99 Kc za Komplet, nekdy zacatkem tydne se mi ozvali z UPC, ze to predaji na obchodni a nekdo se mi ozve. Dneska tedy konecne volala nejaka slecna a ze se nemusim niceho bat, ze v Kompletu za ruske kanaly nebudu nic doplacet a ze mi zustane Komplet, tak, jak je (tedy i s temi ruskymi). Ted tedy nevim, zda leva vi, co dela prava. Proc sakra ten email ohledne toho zruseni/a nebo priplaceni? Upraveno 6. prosince 2019 5 let uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 6. prosince 2019 5 let Parada, uz se nekdo ozval na FB a je zase vsechno jinak. Predpokladam, ze to tady i cte. TO JE TEDA SPOLECNOST NA BATERKY. V pondeli se ma nekdo opet ozvat. Doufam, ze zase ta, ktera vubec nevi, co nabizi jako obchodnik a co nabizi UPC. Upraveno 6. prosince 2019 5 let uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 7. prosince 2019 5 let Mě bylo vysvětleno že ke Kompletu bude ruskej balíček zvlášt ale cena bude 0kč, a ptali se jestli to chci....... 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 7. prosince 2019 5 let No něco podobného mi taky říkala,. že někdo za to platí a někdo ne. Ale vzhledem k tomu, že se má zase někdo v pondělí ozvat, tak to asi bude úplně jinak. viz. odpovedi na FB ze vcerejska: Od ledna nebudou ruské programy součástí nabídky Komplet, ale budou pouze v balíčku Russia. Ono s ruskými programy to bylo trochu narychlo, tak se omlouvám, že jste byl takto chybně informován Samozřejmě všichni operátoři mají přístup k těmto informacím a musí vědět o chystaných změnách. Takze jak rikam, leva nevi co dela prava, obchodnici rikaji neco jineho, UPC rozesila jine informace, bylo to sice narychlo, ale hlavne ze veskere nabidky a seznamy v PDF byly upraveny hned. Jak jde o penize zakaznika, to se resi okamzite. Upraveno 7. prosince 2019 5 let uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 7. prosince 2019 5 let Autor no podle mě to dali zdarma tomu, kdo se ozval, ale nakonec se ozvalo příliš lidí tak to ponechali všem - - - - Praha
Odesláno 15. prosince 2019 5 let https://www.domkino-premium.tv/ https://www.domkino-premium.tv/#dkp-grid-wrapper nový kanál Dom Kino Premium HD ,který bude v UPC od Ledna pro informaci . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 15. prosince 2019 5 let Ano, píše se o tom tady https://digital.rozhlas.cz/kabelovy-operator-upc-omezi-po-vypnuti-zpravodajske-televize-rt-dalsi-ruske-8117443 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.