Odesláno 30. prosince 2019 5 let tak jsem zvědavý ,jak to nakonec dopadne.Máte někdo nové informace ,zítra máme posledního?? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 30. prosince 2019 5 let Tak už nefunguje EPG. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 3. ledna 2020 5 let https://www.upc.cz/pdf/pece-o-zakazniky/dokumenty/Cenik.pdf jak koukám ceník platný 1.1.2020. balíček RUSSIA je možné dostat pořád zdarma ke Kompletu Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 3. ledna 2020 5 let Aneb, zapneme to jen těm, kteří o to mají opravdu zájem. Takové skoro Win-Win řešení. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. února 2020 5 let Na ruský programech mě to píše zakódováno. Že by konec v nabídce komplet?? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 23. února 2020 5 let Potvrzuji, taky hlasi zakodovano. Pritom mi UPC psalo, ze od 31.12.2019 mi bude aktivovan (schvalne mam schovany printscreen obrazovky) a celou dobu to jelo. Toz pockame do zitrka a uvidime. Uz se to takhle parkrat stalo. . - - - CA modul OVA
Odesláno 27. února 2020 5 let Tak ta možnost přiobjednat si ruský balíček zdarma k nabídce Komplet už definitivně skončila - včera jsem si ho chtěl objednat za těch 0 Kč (s tím, že je to uvedeno i v aktuálním ceníku), ale odepsal mi Ivan z UPC, že bohužel už to momentálně nejde a že v příštím ceníku už to opraví. Zároveň do budoucna případné další národní balíčky (německý, francouzský atd.) už nemají být součástí Kompletu, jinak mohly by být distribuovány přes internet (i s ohledem na kapacitu DVB-C). Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha
Odesláno 16. května 2020 4 roky tak zajímavý problém,nehrají ruské programy na CA Modulu .Na CA Modulu mám v předplatném na měsíc Květen jiné čísla a písmena než na HD Mediaboxu ,kde hrají normálně ruské programy.Samozřejmně jsem zkoušel obnovení programové nabídky na CA Modulu a nic. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.