Přejít na obsah

Nefunkčné HDMI z KCF-B3000HCO na TV 42LG5000

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tiger

Mám od včera zariadenie KCF-B3000HCO a mám zaujímavý problém pri prepojení z mojou LG 42LG5000 cez HDMI. Ide mi zvuk, ale obraz nie (namiesto toho je modré pozadie)Zvláštne ale je že pri štartovaní sa normálne obajví logo UPC, až potom naskočí tá modrá farba a ide len zvuk.Technik si myslel že je vadné zariadenie, ale správalo sa to rovnako aj z druhým HD rekordérom.

Zaujímalo by ma či niekto zaregistroval podobný problém, prípadne či niekto používa tento HD rekordér s touto televíziou.

Skúšal som všetky tri HDMI ktoré televézia má, ale nepomohlo nič.Skúsim dnes ešte iný kábel,ale som dosť skeptický.

Skúšal som aj najprv zapnúť HD rekordér a až ponabehnutý TV, nič sa nezmenilo.

Zmenil som 1080i na 576p a 720p, žiadna zmena.

Teraz to mám zapojené cez SCART a obraz je pekný,ale je to predsa len analog.

Da sa vôbec zrovnávať HD obraz zo SCART a HDMI?Aké rozlíšenie SCART maximálne podporuje?

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/2382-nefunk%C4%8Dn%C3%A9-hdmi-z-kcf-b3000hco-na-tv-42lg5000/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník hanys.k
Mám od včera zariadenie KCF-B3000HCO a mám zaujímavý problém pri prepojení z mojou LG 42LG5000 cez HDMI. Ide mi zvuk, ale obraz nie (namiesto toho je modré pozadie)Zvláštne ale je že pri štartovaní sa normálne obajví logo UPC, až potom naskočí tá modrá farba a ide len zvuk.Technik si myslel že je vadné zariadenie, ale správalo sa to rovnako aj z druhým HD rekordérom.

Zaujímalo by ma či niekto zaregistroval podobný problém, prípadne či niekto používa tento HD rekordér s touto televíziou.

Skúšal som všetky tri HDMI ktoré televézia má, ale nepomohlo nič.Skúsim dnes ešte iný kábel,ale som dosť skeptický.

Da sa vôbec zrovnávať HD obraz zo SCART a HDMI?Aké rozlíšenie SCART maximálne podporuje?

toto mi dělá někdy taky...pokud máš modré pozadí, tak stiskni MENU na ovladači KAONu

Da sa vôbec zrovnávať HD obraz zo SCART a HDMI?Aké rozlíšenie SCART maximálne podporuje - pokud nevis co je scart a hdmi tak to neres a koukej na tv - hlavne ze se tam hybou obrazky

Návštěvník Tiger

Hmm, tiez logika.Každopádne je mi jasné že Scart je analógový a HDMi digitál.Cez to všetko si ale hovorím že vga konektor na počítači je taktiež analógový a viem aké rozlíšenie dostávam.

Tak položím otázku ináč, načo sa to vlastne dívam keď si pustím HD kanál cez Scart. Je to zrovnateľné napr. z SD?

Upraveno uživatelem Návštěvník
Návštěvník Tiger

toto mi dělá někdy taky...pokud máš modré pozadí, tak stiskni MENU na ovladači KAONu

Skúšal som to a nič.Obraz blikne ale výsledok je rovnaký.Skúšal som aj iný HDMI kábel ale nepomohlo to.

Návštěvník Tiger

Volal som na UPC technickú podporu a o tomto probléme vedia. Je to problém čiste SW a za cca. 3 týždne bude uvoľnený nový firmware, ktorí by mal tento (a iné) problémy riešiť.

Návštěvník silebis
Volal som na UPC technickú podporu a o tomto probléme vedia. Je to problém čiste SW a za cca. 3 týždne bude uvoľnený nový firmware, ktorí by mal tento (a iné) problémy riešiť.

:-) zrovna jsem taky domluvil s podporou. Chteli mi poslat technika ale kdyz jsem jim rekl ze se problem vyskytuje na vice pvrkach i pri ruznych kabelech, vyrukovali s chybou firmware. Pry pomaha prepnout televizi na hdmi, vypnout pvr, vse odpojit (vyjma hdmi) a pote opetovne pvrko zapnout. U me bez uspechu.

Návštěvník Tiger

:-) zrovna jsem taky domluvil s podporou. Chteli mi poslat technika ale kdyz jsem jim rekl ze se problem vyskytuje na vice pvrkach i pri ruznych kabelech, vyrukovali s chybou firmware. Pry pomaha prepnout televizi na hdmi, vypnout pvr, vse odpojit (vyjma hdmi) a pote opetovne pvrko zapnout. U me bez uspechu.

Ja to teraz už nechám tak, počkám na nový fw a budem dúfať.

Je ale dobre že o tom vedia a reportovali to dodávateľovi.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...