Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Mám stejný problém s modemem,pokud jej odpojím, jede TV bez výpadku,při zapojení kostičkování se střídá s hláškou Není signál!

Odesláno

Problémy tohoto rázu mohou být způsobeny zapojením rozvodů v bytě.

Je modem zapojen do zásuvky?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Samozřejmě, zásuvka-kabel-modem,měl jsem doposavaď DVR CV-6000 a problém žádný nebyl,teď mám momentálně zapojen druhý STB Handan CV-5000 a jede v pohodě,modem zapojen,takže problém má Kaon!

Odesláno

Je STB je zapojeno do zasuvky, do zdirky pro TV a modem do zdirky pro NET ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

V mém případě to bude opravdu modemem, už nějakou dobu mám rovněž problémy s internetem,v průměru obden musím modem restartovat,protože vypadne připojení,taky když si dám do manažeru pro stahování několik souborů (konkr. po 100MB),tak se stahování ani nedokončí.Při 99% procentech spadne rychlost na 0 a musím dát stop a následně start stahování a pak se dokončí a skočí na další soubor,pak se vše opakuje!

Odesláno
Je STB je zapojeno do zasuvky, do zdirky pro TV a modem do zdirky pro NET ?

Jasně,takhle to mám leta,nikdy jsem nic nepřehazoval!

Odesláno

Zkontroluj kabel k modemu, rekl bych ze by tam mohl byt problem.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Hm, STB CV 5000 jede už 2 hodiny bez problému a bude to kabelem? Uvidíme,zejtra dorazí technik, pak dám vědět!

Odesláno
STB Kaon muze byt citlivejsi na ruseni.

Jednoznacne je citlivejsi. Napr kdyz se mi mobil prihlasuje do site/kontroluje data obraz se po celou dobu akce rozlozi. Zatim mam vyzkouseno ze i pri vzdalenosti do pul metru je kaon ovlivnovan.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague