Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
Jsou k tomu nějaké frekvence?

Zdá se, že je potřeba kromě frekvencí i určitá dávka štěstí, protože to zatím funguje velice nepravidelně, je to opravdu testovací provoz.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

také se přimlouvám za nerušení analogu, to už bychom si nemohli na video nic nahrávat.Mám sice také digitál, ale pak jde nahrávat jen program,který sledujete.

Odesláno
také se přimlouvám za nerušení analogu, to už bychom si nemohli na video nic nahrávat.Mám sice také digitál, ale pak jde nahrávat jen program,který sledujete.

tento problém má u UPC řešení. dvr stb.bud sd nebo hd.cena 150kč/měsíc

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

tento problém má u UPC řešení. dvr stb.bud sd nebo hd.cena 150kč/měsíc

jejich dvr. již mám na jedné televizi, to mi ale problém nevyřeší- chci si to nahrát na DVD a jejich dvr- to neumí.

Odesláno

jejich dvr. již mám na jedné televizi, to mi ale problém nevyřeší- chci si to nahrát na DVD a jejich dvr- to neumí.

tak já to řeším tak,že pořad nahraji na DVR a pak následně na DVD recorder a vypálím.je to trohu složitější,ale funguje to

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Kdyby to byla pravda tak bych uvazoval o playTV na ps3.

Odesláno

V tom multiplexu je Nova HD a ČT HD ale u mě jde jen zvuk. Funguje vám u TV s mpeg4 tunerem i obraz?

Odesláno

Na kterém kanálu vysílá UPC dvb-t mux s Nova HD a ČT HD? Já jsem naladil jen převedené muxy 1-3 a tam tyhle programy nejsou.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague