Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

testování pokračuje, mux4 zatím nenaladím, ale mux1 se mi začal sekat :-(

snad si toho u UPC někdo všimne

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Tak na Praze 5 - Lužiny, mux 1-3 jede, mux 4 není. Je to cca týden, co se mux1 začal sekat. Zatím o tom UPC asi neví, nebo to neřeší.

Odesláno

Jsem blbý a potřebuju nakopnout..Jak prosím poznám na LCD TV, že mi jede signál zrovna z DVB-T a ne z DVB-C ?Pokud se budu dívat na program, který je přístupný u UPC jjak na DVB-T tak na DVB-C..Jestli to dobře chípu,tak nebudu potřebovat STB ? jen prostě připojím kabel přímo na TV ?

Odesláno

Je to docela jednoduché. Koax jde do STB a z něj pak do TV. Na a když na TV přepneš externí zdroj - HDMI - přijímáš kanály ze STB, kanály přepínáš ovladačem STB, EPG se ovládá dálkou od STB atd. No a když na TV přepneš na digitální TV (né externí zdroj) necháš naladit tak koukáš na DVB-T. Potom přepínáš kanály, volíš EPG a vše ostatní pomocí dálky od TV

Odesláno

CiraCira> ale to uvazujes spatne, pan (a ja taky) nemame STB, mame TV s CVB-C tunerem+CA modulem. Kabel nam tedy vede primo do TV, tam mam moznost ladit digital, nebo analog. Kde tedy uvidim, zda mam DVB-T programy? Na externim zdroji HDMI me visi DVD rec. a na druhem HDMI HD prehravac.

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Tak já to poznám snadno - moje televize umí naladit do předvoleb buď jen DVB-C a nebo jen DVB-T. Část předvoleb z DVB-C a část z DVB-T mít nemůžu, tak to za mě vyřešil pan Samsung :-)

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

U mne pan Sony to "vyřešil" stejně. Prostě je tam jen jeden digitální tuner a paměť si nepamatuje dva druhy digitálního nastavení.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

To tedy znamena, ze bud naladim dvb-c (cca 70programu), anebo dvb-t (cca 8 programu)?

Nevidim smysl ladit na dvb-c/t televizi jen dvb-t kanaly

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Praha
Odesláno

Ale jo, důvod se vždycky najde - představ si, že sis ještě nestihnul objednat CA modul :-)

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6
Odesláno

CableG> ale v takovem pripade cekam na CA modul s analogovou ctyricitkou programu, ne? :)

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague