Přejít na obsah

UPC nabízí v kabelové síti DVB-T multiplexy

Doporučené příspěvky

A prosím Tě jak na to ? Já měl za to,že ta možnost není..o půjde nahrát normálně přes kabelové digitlní vysílání a nebo i přes analog co ještě UPC pouští ?A ten rekordér budu připojovat asi k STB,že ?

Tak z UPC muzes nahravat na DVD (video) recorder:

1) analogove programy (recorder ma analogovy tuner)

2) digitalni programy (recorder pripjen k STB scartem a nahravas z A/V vstupu to, na co se zrovna divas)

3) za 150/mes si najmes STB s digit. recorderem

4) za cca 13tis si koupis Samsunga bluray s HDD a DVB-T/C tunerem (nebo nejaky ekvivalent)

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Návštěvník St@nley
Tak z UPC muzes nahravat na DVD (video) recorder:

4) za cca 13tis si koupis Samsunga bluray s HDD a DVB-T/C tunerem (nebo nejaky ekvivalent)

... doplním, že k tomu si budeš ale muset dokoupit CONAX SMIT kartu s modulem http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-modul-conax-cas7/technicrypt-cxv.htm

za 1700,- (karta 1300 + 170doprava + 200záloha na kartu)

Návštěvník jay

Včera během UDKŽ (UPC den kanadských žertů) nám nejen pořád dokola přehazovali pořadí kanálů ale jako bonus ještě vypnuli ČT HD a NOVA HD z DVB-T (zmizel 4.mux MADE IN O2) :twisted:

Návštěvník diesel

tak v Brně jsem naladil na STB DVB-T bez problemu konecne to tam hodili :)... naladil jsem 9 stanic ,,, CT1,CT2,CT24,CT4,NOVA, NOVA CINEMA,Priima,Prima Cool,Barandov Tv

Hradec Králové již také funguje.

Multiplex 1 na kanálu 21 (4xČT+ 7xČRo)

Multiplex 2 na kanálu 22. (Nova,Prima, Nova Cinema, Prima Cool, Barrandov TV). Bez EPG.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
  • Speedtest
Návštěvník jay

Taky mám 9 programů,ale ještě před týdnem jich bylo 15!!! Vypadalo to takhle:kanál 21=čt1,čt2,čt24,čt4-kanál 22=nova,nova cinema,prima,prima cool,barrandov-kanál23=tv public,z1,test epg-kanál24=čt hd,nova hd,óčko,o2 info :cry::cry:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...