Přejít na obsah

UPC nabízí v kabelové síti DVB-T multiplexy

Doporučené příspěvky

Taky mám 9 programů,ale ještě před týdnem jich bylo 15!!! Vypadalo to takhle:kanál 21=čt1,čt2,čt24,čt4-kanál 22=nova,nova cinema,prima,prima cool,barrandov-kanál23=tv public,z1,test epg-kanál24=čt hd,nova hd,óčko,o2 info :cry::cry:

Vidíš - a já se celou dobu těšil, že to jednou budu mít jako ty. No a nakonec to máš ty jako já :-)

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6
  • Speedtest
Návštěvník

Praha a okolí (kde je dostupné DVB-C), Brno, Blansko, Adamov, Ostravsko (Karviná, Nový Jičín, Šumperk, Opava, Bruntál, Krnov, Havířov, Hlučín, Frýdek Místek) Hradec Králové, Liberec, Jablonec, Jičín, Pardubice, Plzeň, Rokycany, severní Čechy (kde je v SČ mezi Chomutovem a Děčínem + Litoměřice a Lovosice dostupné DVB-C)

Návštěvník Weiny

No jasně, přesně to jsem věděl, ted blbý Zlín bude zas až úplně nakonec :-(

Stejně jako s digitálem. Není ta nabídka DVB-T závislá i na tom, co se dá v dotyčném okrese (kraji) i naladit vzduchem z vysílačů? To bych to tu mohl čekat až za další rok dva...

No jasně, přesně to jsem věděl, ted blbý Zlín bude zas až úplně nakonec :-(

Stejně jako s digitálem. Není ta nabídka DVB-T závislá i na tom, co se dá v dotyčném okrese (kraji) i naladit vzduchem z vysílačů? To bych to tu mohl čekat až za další rok dva...

Podle mě není bude se to vše posílat centrálně jako DVB-C (Na 99%) :wink:

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Návštěvník Fabiak

Mam televizi Sony a v ni CONAX modul. Da se nejak naladit a ulozit DVB T pres UPC, aniz bych musel smazat vsechny ulozene programy? TV se vzdy pri prvnim spusteni ptala jestli chci kabelovy tuner nebo normalni. Pokud to nekdo resil, budu rad za info.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...