Odesláno 2. srpna 2010 14 let Taky mám 9 programů,ale ještě před týdnem jich bylo 15!!! Vypadalo to takhle:kanál 21=čt1,čt2,čt24,čt4-kanál 22=nova,nova cinema,prima,prima cool,barrandov-kanál23=tv public,z1,test epg-kanál24=čt hd,nova hd,óčko,o2 info Vidíš - a já se celou dobu těšil, že to jednou budu mít jako ty. No a nakonec to máš ty jako já Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 3. srpna 2010 14 let si piš... Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 4. srpna 2010 14 let Praha a okolí (kde je dostupné DVB-C), Brno, Blansko, Adamov, Ostravsko (Karviná, Nový Jičín, Šumperk, Opava, Bruntál, Krnov, Havířov, Hlučín, Frýdek Místek) Hradec Králové, Liberec, Jablonec, Jičín, Pardubice, Plzeň, Rokycany, severní Čechy (kde je v SČ mezi Chomutovem a Děčínem + Litoměřice a Lovosice dostupné DVB-C)
Odesláno 4. srpna 2010 14 let No jasně, přesně to jsem věděl, ted blbý Zlín bude zas až úplně nakonec Stejně jako s digitálem. Není ta nabídka DVB-T závislá i na tom, co se dá v dotyčném okrese (kraji) i naladit vzduchem z vysílačů? To bych to tu mohl čekat až za další rok dva...
Odesláno 4. srpna 2010 14 let No jasně, přesně to jsem věděl, ted blbý Zlín bude zas až úplně nakonec Stejně jako s digitálem. Není ta nabídka DVB-T závislá i na tom, co se dá v dotyčném okrese (kraji) i naladit vzduchem z vysílačů? To bych to tu mohl čekat až za další rok dva... Podle mě není bude se to vše posílat centrálně jako DVB-C (Na 99%) Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. srpna 2010 14 let Mam televizi Sony a v ni CONAX modul. Da se nejak naladit a ulozit DVB T pres UPC, aniz bych musel smazat vsechny ulozene programy? TV se vzdy pri prvnim spusteni ptala jestli chci kabelovy tuner nebo normalni. Pokud to nekdo resil, budu rad za info.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.