Odesláno 13. června 2010 14 let Jsou k tomu nějaké frekvence? Zdá se, že je potřeba kromě frekvencí i určitá dávka štěstí, protože to zatím funguje velice nepravidelně, je to opravdu testovací provoz. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 13. června 2010 14 let také se přimlouvám za nerušení analogu, to už bychom si nemohli na video nic nahrávat.Mám sice také digitál, ale pak jde nahrávat jen program,který sledujete.
Odesláno 14. června 2010 14 let také se přimlouvám za nerušení analogu, to už bychom si nemohli na video nic nahrávat.Mám sice také digitál, ale pak jde nahrávat jen program,který sledujete. tento problém má u UPC řešení. dvr stb.bud sd nebo hd.cena 150kč/měsíc - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 14. června 2010 14 let STB od UPC je zbytečně drahé řešení, spíš bych sáhl DVB-T rekordéru. http://www.alza.cz/televize/set-top-box ... iceUp&Pg=0
Odesláno 14. června 2010 14 let STB od UPC je zbytečně drahé řešení, spíš bych sáhl DVB-T rekordéru. http://www.alza.cz/televize/set-top-box ... iceUp&Pg=0 ano,máš pravdu,pakliže přijímáš pouze DVB-T,jestliže máš digi.kabelovku od UPC a chceš nahrávat,tak ti tyto stb jsou k ničemu - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 14. června 2010 14 let také se přimlouvám za nerušení analogu, to už bychom si nemohli na video nic nahrávat.Mám sice také digitál, ale pak jde nahrávat jen program,který sledujete. tento problém má u UPC řešení. dvr stb.bud sd nebo hd.cena 150kč/měsíc jejich dvr. již mám na jedné televizi, to mi ale problém nevyřeší- chci si to nahrát na DVD a jejich dvr- to neumí.
Odesláno 14. června 2010 14 let jejich dvr. již mám na jedné televizi, to mi ale problém nevyřeší- chci si to nahrát na DVD a jejich dvr- to neumí. tak já to řeším tak,že pořad nahraji na DVR a pak následně na DVD recorder a vypálím.je to trohu složitější,ale funguje to - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 19. června 2010 14 let V tom multiplexu je Nova HD a ČT HD ale u mě jde jen zvuk. Funguje vám u TV s mpeg4 tunerem i obraz?
Odesláno 20. června 2010 14 let Na kterém kanálu vysílá UPC dvb-t mux s Nova HD a ČT HD? Já jsem naladil jen převedené muxy 1-3 a tam tyhle programy nejsou. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.