Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Já se zase divím, že ho vůbec někdo má :-) Dneska to šlo, padla 19:30 a signál zmizel :-)

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Mel bych skromny dotaz. Ve chvili kdyz mam Digital nabidku, co ziskam navic? Je tam nejaky kanal, ktery neni distribuovan pres digital klasicky (STANDARD)?

A komu tim prospejete? :-)

Odesláno

Ano, je tam Public TV.

Ale o to nejde - je to vstřícnost od UPC a musím říct, že to oceňuju, už třeba jen protože si z dvb-c prakticky nic nenahraju kromě rekordérů UPC, ze kterých to ale v podstatě ven nedostanu, takže to, co si chci nahrát a koukat se na to někde jinde a na něčem jiném, než je televize, si nahrávám z dvb-t. Mám štěstí, že mám ve vzduchu ve vyhovující kvalitě všechny 4 muxy, ale distribuce signálu po kabelu UPC by mi zjednodušila život.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

V dnešních domácnostech není vyjímečné mít 3-4 televize a tak v případě naší kabelovky máme na 1 TV obraz dobrý(v případě HD výborný)a na ostatních opravdu špatný :? (analog kabel).To se ale zavedením DVB-T změnilo a i zbývající TV mají slušný obraz a pokud máte tyto TV s tunerem mpeg4 tak dokonce HD :lol: Zbývá samozřejmě aby UPC pustilo signál do všech sítí.Taky je mi jasné,že hodně uživatelů nemá TV s podporou DVB-T ani settopbox a čeká že to pojede "samo od sebe"(SOS systém) :oops:

Odesláno

Chtěl bych se zde někoho zeptat, jak je to s příjmem DVB-T přes kabel UPC. Na Proseku (Praha) stále nic nejsem schopen chytit. TV je s DVB-T tunerem, propojení HANDAN 7000 a tv koax + YPB. Omlouvám se adminovi, pokud jsem zvolil špatně zařazení příspěvku, prosím o zařazení do správného oddílu. Jsem zde podruhé a vždy jsem trochu tápal. Díky

Odesláno
Chtěl bych se zde někoho zeptat, jak je to s příjmem DVB-T přes kabel UPC. Na Proseku (Praha) stále nic nejsem schopen chytit. TV je s DVB-T tunerem, propojení HANDAN 7000 a tv koax + YPB. Omlouvám se adminovi, pokud jsem zvolil špatně zařazení příspěvku, prosím o zařazení do správného oddílu. Jsem zde podruhé a vždy jsem trochu tápal. Díky

Příspěvek je správně :wink: Ale kdyby jste to tu trošku líp četl dočtete se že to UPC zatím pouze testuje. Občas to tam pustí a někdy zas vypnou.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Tak teď jsem to zkusil ladit na Praze 15. A počítač s DVB-T kartou mi kupodivu našel JEN třetí multiplex. Kvalita 100%. Mux 1 ani 2 nechytne. Zajímavé...

Odesláno

Dobré je,že k příjmu ČT HD a NOVA HD už není třeba receiver za 150,-měsíčně anebo

připlácet na TV s DVB-C tunerem + investice do CA slotu :)

Odesláno

Dobré je,že k příjmu ČT HD a NOVA HD už není třeba receiver za 150,-měsíčně anebo

To je mi záhada. Zkoušel jsem to, ale naladilo mi to jen Prima HD a spoustu dalších kanálů. Nova ani ČT HD se nechytá. Televizi na příjem HD mám. Tak kde je chyba?

Odesláno

To je mi záhada. Zkoušel jsem to, ale naladilo mi to jen Prima HD a spoustu dalších kanálů. Nova ani ČT HD se nechytá. Televizi na příjem HD mám. Tak kde je chyba?

že to jen testují zatím tzn. že vysílají nepravidelně v různých lokalitách.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague