Návštěvník Odesláno 26. ledna 2005 Sdílet Odesláno 26. ledna 2005 Jak ve skutečnosti probíhá uplatnění FUP u karnevalu např. u připojení Light (150/50) po překročení limitu 1GB? Karneval píše, že dojde pouze ke zpomalení na 64/32, ale mě teď chodí internet jako když mi navíc byla přiřazená nějaká nižší priorita, takže nejenom, že je to pomalý, ale má to i blbý pingy a furt se to seká, některý stránky jsou někdy nedosažitelný a někdy šlapou v pohodě.. Zajímaly by mě hlavně zkušenosti lidí, který to poznali na vlastní kůži. Dík Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník AC Odesláno 26. ledna 2005 Sdílet Odesláno 26. ledna 2005 Ahoj, taky mám Light, už asi tři měsíce. Po přečerpání 1 GB dojde opravdu ke snížení rychlosti. Co se dá dělat, dovedl bych si představit vyšší limit, tohle prošutruješ naprosto běžným surfováním. Žádné DC a podobné vylomeniny nepraktikuju. Takže po překročení dojde ke snížení na 64, pingy v pohodě... až do minulého týdne!!! Nyní je karneval tak nějak připosraný - mám už od 22.1. zase mít rychlost na maximu (haha maximu 150kbps) ale běží to sotva 100 a hlavně co 10minut tak na minutu výpadek, totálně se odloguje icq, nejdou načíst stránky, za tu minutu to zase chvíli běží a pak opět pád! Nadávali tady ve fóru Ostraváci, teď už to asi blbne aji ve Zlíně!!! Uvidím ještě dnes a zítra, jinak volám na Karneval a budu chtít do víkendu odpovídající řešení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. ledna 2005 Sdílet Odesláno 26. ledna 2005 No tak to mame uplne stejny pocity - akorat ja je mam v Praze. Nevim jak je to ale mozny, ze pri testu rychlosti mi to vyhodi 150 +/- kbps, kdyz to chodi po vasem "jak posrate" . ICQ mi pada podobne jak tobe, nektere stranky jednou jdou, podruhy mi to napise "Pri pokusu o .... vyprsel casovy limit zadosti". Modem sem nesledoval - mam ho v jine cimre nez comp ale dneska na nej urcite kouknu... Pokud dostanes jakoukoliv odpoved, hod ji prosim sem do fora, at se muzem podelit o zkusenosti a lidi to priste nemusej hledat... Dik Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Derek Odesláno 26. ledna 2005 Sdílet Odesláno 26. ledna 2005 (upraveno) Hele, vezte ze to neni problem jenom vas a jenom na Lightu. Jsem na Turbu a icq vydrzi pripojeny tak max. deset minut v kuse. Stranky se jednou nactou normalne, po druhy se dlouho inicializujou a potreti se stahujou pul hodiny. Nastavoval jsem i vypinal proxynu (v browseru i icq) a efekt praktickyzadnej ... Restart modemu taky nic. Pockam do vecera a zacnu prskat na technickou podporu. Upraveno 26. ledna 2005 uživatelem Derek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. ledna 2005 Sdílet Odesláno 26. ledna 2005 taky mám turbo a je to děsné, už to nějakou dobu trvá, icq padalo tak, že jsem přešla na mirandu, ta spojení průběžně obnovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník iNDYCZ Odesláno 27. ledna 2005 Sdílet Odesláno 27. ledna 2005 Mno v Brne je to vsechno na Turbu Ok, nic nepada (mam verejnou i neverejnou), takze muzu porovnavat. Na ty neverejny vzdycky trva o neco dele prvotni navazani spojeni s web serverem, protoze tam je ta proxy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. ledna 2005 Sdílet Odesláno 27. ledna 2005 ze by to bylo fakt tim passivem?me minulej mesic pri prekroceni limitu vyskocily pingy na 1500-2500 ale pak kdyz se to chytlo tak to bezelo relativne slusne napada me ze treba nemam takovou prioritu nebo agregace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.