Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Mám televizi Sony s DVB-C tunerem a CA modul s kartou. Posledních pár dnů mi ale přes digitální tuner funguje jenom pět programů (ČT 24, UPC, Z1, Nova Cinema a Prima Cool), na ostatní se dá přepnout, ale nehrají. Přitom informace EPG vidím v pohodě. Když přepnu na analogový tuner, hraje mi televize normálně. Zkoušel jsem televizi znovu přeladit, ale nic se nezměnilo. Na druhé televizi se set-top boxem tenhle problém nemám, takže bych řekl, že bude problém s tím modulem... Řešil jste to tady někdo? Díky za radu.

Odesláno

Kontaktuj UPC - klientský servis a požádej je o zaslání obnovovacího signálu - tzv. refresh, popř požádej o nové párování.

• po měsících...
Odesláno

Prosim, chci se zeptat, jak dlouho trva firme LICA, nez mi doda domu CA MODUL S KARTOU. Jak dlouhou dobu mam ocekavat, nez si zjisti udaje u UPC a posle mi to na dobirku?

Díky

Odesláno

Ja ji objednaval pres internet v utery v noci, a v patek uz jsem si pro ni sel na postu.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Kartu i s modulem jsem měl doma do tří pracovních dnů po objednání.

Odesláno

Zdravim,

dneska mi dosel CA modul, nekde na foru jsem cetl problem s automatickým ladenin, chtel bych teda naladit programy pomoci rucniho ladeni - jen jsem se chtel zeptat, co mam presne nastavit? (tzv. symbol rate atd..)

Mam TV Sony řady V4500. Díky

Nebo jak nejlepe naladit programy na teto tv?

Děkuji

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague