Odesláno 4. prosince 2019 5 let Modul CI+ se stále ještě neaktualizoval na prosinec. Navíc i předchozí měsíce mi ukazují předplatné s rokem 2015 ???
Odesláno 4. prosince 2019 5 let Jeste pred par lety bylo aktualni predplatne v zóně 1, nyní je až v zóně 5. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. prosince 2019 5 let v nastaveni predplatneho se posuň šipkou dolů Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. prosince 2019 5 let Už jsem se tam (do zóny 5) dostal, ale šipkou až z nabídky následujícího oprávnění (dva krát po sobě). I tak děkuji za návod použití šipky (zkoušel jsem jí pak použít ve všech nabídkách až se ten správný rok objevil). Nevím jestli si na ten postup za měsíc vzpomenu.
Odesláno 4. prosince 2019 5 let No hlavne proc by sis na to potreboval vzpominat? Za tech cca 10 let, co mam UPC a CAM, se mi nikdy nestalo, ze by se subscription byl jakykoliv problem. Do menu jsem vlezl snad dvakrat jen ze zvedavosti, co ze to tam vlastne je...
Odesláno 5. prosince 2019 5 let A chybějící zápisy na kartu lze nechat zaslat přes my.upc.cz - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.