Odesláno 23. srpna 2010 14 let Ahoj , po delší době jsem si pořídil CI modul na DVB-C v mojí TV , a mam problém v tom že pokud použiji hodnoty z STB ( CV-7000 HD ) tak TV najde pouze 22 kanálů ( jsou v tom i rádia ) , ted když jsem dal plané prohledání tak TV má 24% po více jak 60min. hledání a nic nemá pls jaké hodnoty mám v TV nastavit abych naladil vše co mam a nečekal jsem takovou dobu. chci hlavně tahle ČT1 ČT2 NOVA NOVA CINEMA PRIMA PRIMA COOL STV1 STV2 MARKIZA JOJ JOJ PLUS FILM+ HALLMARK MGM CS FILM FILMBOX FILMBOX EXTRA HBO HBO 2 HBO COMEDY CINEMAX CINEMAX 2 AXN AXN CRIME AXN SCIFI BARRANDOV ČT HD NOVA HD PRIMA HD HBO HD FILMBOX HD BARRANDOV HD NOVA SPORT HD Díky moc
Odesláno 23. srpna 2010 14 let A co mas za televizor ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. srpna 2010 14 let nechal bych TV automaticky proladit - UPC by asi melo poslat obnovovaci signal... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 23. srpna 2010 14 let Tak tv po nějaké době došla do 100% ( nevím za jak dlouho , nebyl jsem doma ) , a přišel jsem na problém že mam nefungující Modul nebo kartu , případně zařízení nebylo spárováno Po zapojení modulu z druhé TV vše jde jak má , po zasunutí druhého modulu s kartou TV píše nejprve NO ACCES a NO CARD INSERTED , někdy problém s kartou au TV NOVA že je kanál šifrován a např. PRIMA COOL jede normálně.
Odesláno 24. srpna 2010 14 let Jestli je modul v tv nebo neni by nemelo mit zadny vliv na ladeni kanalu, modul pouze dekoduje. Pokud jsou jiz kanaly naladeny a kodovane nejedou, tak bude problem s parovanim = nechat si od UPC poslat obnovovaci signal. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 24. srpna 2010 14 let Volal jsem ráno LICU , signál byl znova poslán ale stále to nejde , tv už cca. 20-30min. stale píše NO CARD INSERTED CONAX CONDITIONAL ACCESS TENTO KANAL JE ŠIFROVÁN. BLIŽŠÍ INFORMACE O PŘEDPLATNÉM VÁM POSKYTNE MISTNÍ PRODEJCE Tak nevím , ale podle mého je něco špatně a už mě nebaví furt přepojovat kabel z TV do STB a naopak
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.