Odesláno 30. srpna 2010 14 let Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda jde z KCF-3000 jeho HDD kopírovat/přehrávat /film na recordér vím,že je to bloklé na Pc.Můžete mi poradit.Zatím mám doma Handan CV-6000 DVR a tam to jde tak bych to nerada ztratila při objednání KCF-3000 děkuji
Odesláno 30. srpna 2010 14 let Uf...pise se tu o tom na mnoha mistech. Co takhle trochu hledat? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 30. srpna 2010 14 let to snad neni mozne - tady porad chce nekdo neco kopirovat prehravat rekorderovat mazat atd - k cemu ty blbosti porad delate - cumte na tv a dejte pokoj
Odesláno 30. srpna 2010 14 let Pokud na rekorder prehravas filmy pres scart kabel, tak u Kaona je to uplne stejne jako u Handana, cili to pujde. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. srpna 2010 14 let Nahrávat na rekordér přes scart určitě půjde,ale v tom případě z HD Kaonu získáte tu stejnou mazanici jako z Handanu.Je zbytečné ho objednávat jen kvůli takovému nahrávání.Ale jestli se chcete dívat,tak rozdíl v obrazu určitě pozná i žena
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.