Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda jde z KCF-3000 jeho HDD kopírovat/přehrávat /film na recordér vím,že je to bloklé na Pc.Můžete mi poradit.Zatím mám doma Handan CV-6000 DVR a tam to jde tak bych to nerada ztratila při objednání KCF-3000 děkuji

Odesláno

Uf...pise se tu o tom na mnoha mistech. Co takhle trochu hledat?

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

to snad neni mozne - tady porad chce nekdo neco kopirovat prehravat rekorderovat mazat atd - k cemu ty blbosti porad delate - cumte na tv a dejte pokoj

Odesláno

Pokud na rekorder prehravas filmy pres scart kabel, tak u Kaona je to uplne stejne jako u Handana, cili to pujde.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Nahrávat na rekordér přes scart určitě půjde,ale v tom případě z HD Kaonu získáte tu stejnou mazanici jako z Handanu.Je zbytečné ho objednávat jen kvůli takovému nahrávání.Ale jestli se chcete dívat,tak rozdíl v obrazu určitě pozná i žena :wink:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague