Odesláno 20. února 2005 20 let Mne se to taky od ledna 2005 citelne zhorsilo. Taky sem zkousel ruzny servery a je to horsi nez bylo v minulym roce. Su z Brna....
Odesláno 18. dubna 2005 20 let Mam vysoky ping uz asi od zacatku brezna. Nekdy jen kolem 60 a nekdy to vyskoci treba az na 600.To uz je fakt hrozny..
Odesláno 18. dubna 2005 20 let Tento problém jsem již řešil s operátorem linky Karneval. Po dlouhém, vyčerpávajícím povídání mi bylo nejprve sděleno, že za všechno můžu ja, že já přetěžuji linku z mé strány. Nakonec jsme dospeli k tomu, že se jedná o menší rušení na headendu jak v Brně tak prý i v Ostravě! Avšak musím konstatovat, že operátor byl celkově v pohodě a pochopil, že někdy za to nemůže jen zákazník, ale i ISP
Odesláno 19. dubna 2005 20 let Čafte všem, tak co ti napsal operátor, tak to samé mi napsal včera, napsal, že moje odezva bude monitorována a že mám ping v rozmezí 15-20 ms, tak jsem napsal, že to je na českých serverech, ale jinde mám 180 ms, tak mi napsal, že nemůžou při takovém množství garantovat i odezvu
Odesláno 19. dubna 2005 20 let Na servery mimo CR byva u Karnevalu obvykle vetsi ping, napr. na google.com mam stabilne okolo 120 ms. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. dubna 2005 20 let ...ale jinde mám 180 ms, tak mi napsal, že nemůžou při takovém množství garantovat i odezvu No do zahraničí jsou takový pingy normální. Na google mám teď zhruba 120 ms a na download.com 190 ms.
Odesláno 21. dubna 2005 20 let rob: Nepletes si nahodou google.cz s google.com ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. dubna 2005 20 let rob: Nepletes si nahodou google.cz s google.com ? Zrovna na google neni vhodne ping merit, protoze google ma spoustu serveru a nahodne se ti nektery z nich vybere. Zrovna ted se www.google.com, preklada na 66.249.85.99, a na ten je ping opravdu do 20ms. Podle traceroutu to vypada ze tento server bude nekde v nemecku, ale pokud se ti to prelozi na nejaky server v USA je jasny ze ping bude kolem 200ms.
Odesláno 21. dubna 2005 20 let Každopádně po stížnostech se zlepšil ping jak v ceskym nixu, tak i do zahranici. Takže opět spokojenost
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.