Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

zdravím, chtěl jsem se zeptat jak to je s minimální dobou užívání. na webu upc je psaná akce kdy je fiber 50 za 400 kč na první čtyři měsíce, ale s tím, že se se smlouva uzavře se závazkem na 12 měsíců. funguje to tak, že pokud bych chtěl smlouvu klasickou (tj. s minimální dobo užívání 3 měsíce) tak to pro mě znamená jenom to, že se vzdám té slevy? resp. jde vůbec uzavřít klasickou smlouvu s 3 měsíčním závazkem? díky

Odesláno

bohužel tam ten závazek je a platí všude, i pro oz... :? na 3 měsíce to je bez slevy...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Ano, bez slevy je min. doba uzivani jen 3 mesice. Pro sjednani me muzes kontaktovat pres SZ.

Odesláno

nebo mě 8) sem hezkej, hodnej, milej, přítulnej :oops:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
  • po měsíci...
Odesláno

Chtel bych se zeptat, jaka je momentalni cena sluzeb, kdybych si chtel zridit UPC fiber 10 nebo 25 a k tomu UPC Standart nebo Starter? Smlouva na 1 rok. Hodne lidi mi rika, ze maji pevnou cenu na 1rok a na netu jen za 4mesice. Diky

Odesláno

Martin11: Balicek 10M + Starter je za 599 Kc, 25M + Starter za 699 Kc, 25M + Standard za 899 Kc. Napis mi pres SZ a domluvime se. :)

Odesláno

Jj. diky, tak to se mi zda nejak moc :( Prave ze se rozhoduji mezi UPC a Netbox, a netbox v balicku sluzeb je za 514,- kc (internet 17/2 + 58 TV programu).

Tato cena od UPC je konečna?

Odesláno
Napis mi pres SZ a domluvime se. :)

vtěrka :P

netbox v balicku sluzeb je za 514,- kc (internet 17/2 + 58 TV programu

to je sice možný, ale nesmíš zapomínat na to, že netbox má tv řešenou protokolem iptv, takže když bude puštěná tv a k tomu budeš surfovat na netu, klesne ti rychlost stahování o pár Mb/s... taková vlastní vnitřní agregace :?

Upraveno uživatelem Návštěvník

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

Martin11: Ano, cena je konecna. Popr. lze domluvit i specialni cenu na rok. :-)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague