Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Tak to jsem netušil, že UPC zde vlastně prostřednictvím svého obchodního zástupce vyžaduje od klientů digitální televizi. Beru to však s humorem, za vysvětlení to ale nepovažuji.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

nevyžaduje, doporučuje... :)

klasik se postupně zeštíhluje na mini s 15 kanálama... a jak jistě spousta klientů ví, mini je zadarmo k Internetu 1M, FP10 a FP25 jako takovej bonus, pokud o to teda má někdo zájem... :)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Myslím, že taková tabulka by měla zahrnovat nejen analogové programy a příslušné kmitočty, ale i digitální muxy a jejich kmitočty platné v té které lokalitě. Tak by zájemce viděl co se v digitálu nabízí / není to všude stejné, viz např. programy jako ARD, ZDF ,3sat ORF..../ ale hlavně také kde to má hledat /ladit, nastavovat/. Jsou třeba dvě odlšné sítě / UPC,Karneval/ Při různých technických potížích při příjmu je dobré to vědět.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Teplice
Odesláno

ty digiální muxy by někde na webu mohly bejt, no... :oops: ale jestli je to v různejch lokalitách různě, tak se do toho asi nikomu nehce... :? pokud by se to dalo do pořádku, tak to tam snad bude... :roll: otázkou taky je, jestli je vůbec technicky možný, aby měly všechny lokality stejný nastavení, nevim...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Jo, díky Tomusi, to samozřejmě vím, jsem už na fóru nějaký ten pátek. Nejde o mne. Myslím tím uživatele- laiky. Můj povzdech směřuje na oficiální stránky UPC. Tam to každý logicky očekává a hledá.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Teplice
Odesláno

nainst. sem program chris tv lite. nasel mi vsechny programy, ale ve viditelne horsi kvalite nez ty ktere jsem mel v minulem prtehrevaci. Neznate jeste jine nazvy prehravacu tv???+

Odesláno

Nasel jsem uz i jine a ve vsech je to podobne... Napadlo me jesli to nemuze byt nekvalitním kablem. A u vetsiny prog. mam problem se zvukem, nekdy to skvrci a nekde nejde vubec :( dik za pomoc

Odesláno

Pokud nejde zvuk, tak se musi spravne nastavit zvukova norma, pro dany region.

Pokud je nakvalitni obraz, tak bych hledal pricinu ve spatnem siganlu, nez v prehravaci, takze treba spatnym kabalem to byt klidne muze.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Zkusil sem to propojit se starou TV a tady je obraz i zvuk v pohode... takze ksblem to nebude... Asi to neco rusi vPC

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague