Odesláno 26. září 2010 14 let Zdravím. Mám problém ohledně připojení dvou zařízení k modemu (motorola SB5100). Tento modem má dva vstupy a to pres USB a klasický kabel. Donedávna jsem mel pripojeny pouze PC k modemu. Zakoupil jsem si notebook a spojil jsem modem s notasem pomoci USB kabelu. Ale bohuzel mi funguje internet pouze na jednom zarizeni (kdyz vypojim z modemu klasicky kabel jede internet na USB kabel, a kdyz zase vypojim USB jede pouze klasicky kabel). Nevíte prosím vás někdo kde by mohl být zakopaný pes? Předem děkuji za jakoukoliv odpověď
Odesláno 26. září 2010 14 let kup si router za 600+ czk nebo si nech nainstalovat wifi modem za 655 czk, kam lze připojit až 4 zařízení po kabelu, měsíční poplatek je 61 czk... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 26. září 2010 14 let Děkuji za odpověd, a ještě takový malý dotaz: Před dvěma lety jsem mel na tento modem zapojený notebook i PC a žádný problém nebyl. Jak je to možné?
Odesláno 26. září 2010 14 let pokud máš FiberPower 10, je u něj jenom jedna ip adresa, takže se dá připojit pouze jedno zařízení, navíc USB ve verzi 1.1 je pro připojení k netu už nevhodný... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 27. září 2010 14 let Jak pise Slamb, pokud mas jen jednu IP, tak ti nezbude nez si koupit router. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. listopadu 2010 14 let kup si router za 600+ czk nebo si nech nainstalovat wifi modem za 655 czk, kam lze připojit až 4 zařízení po kabelu, měsíční poplatek je 61 czk... jakej poplatek prosím ? stačí si koupit v nejakym pc shopu a máš domácí síť i pro notebook ten měsíční poplatek nechápu... že by poplatek za blbost ?
Odesláno 3. listopadu 2010 14 let Kdo tomu nerozumi a nechce nic nastavovat, tak si proste objedna router primo od UPC a pak to ma za mesicni poplatek. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. března 2011 14 let A samozřejmě, že se, při cenách i výkonech, vyplatí koupit router svůj.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.