Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

V TV programech Eurosport 2 uvádějí zápasy bundesligy,přitom přes STB chytám pod touto stanicí jiný program.Na bundesligu se koukám pouze analogově, přes vypnutý STB.

Odesláno

Jsou totiž 2 verze Erosportu 2 :) Jste ten z šťastnějších že máte obě verze :wink: Ostatní zákazníci mají jen tu co je v DVB-C

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Dík za odpověď.

• po měsících...
Odesláno

tak nám,těm šťastnějším,co jel na analogu es 2 bundesliga,sebrali češtinu.bundesliga pořád jede,ale jenom v angličtině

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
  • po 5 týdnech...
Odesláno

tak teď mě došli od upc na e-mail programové tipy na leden a jako jeden ze 2 sportovních tipů tam bylo na 21.1 upozornění na přímý přenos bundesligy na eurosportu 2.a pokud vím,tak bundesliga jede jenom na české verzi eurosportu 2.tak jako že by už

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno
tak teď mě došli od upc na e-mail programové tipy na leden a jako jeden ze 2 sportovních tipů tam bylo na 21.1 upozornění na přímý přenos bundesligy na eurosportu 2.a pokud vím,tak bundesliga jede jenom na české verzi eurosportu 2.tak jako že by už

No jo, vážně tam ten tip na utkání Bundesligy je. Tak to jsem tedy opravdu zvědav.

Odesláno

Už by bylo na čase :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
Už by bylo na čase :)

To jo. :) Ale taky to mohli přepnout už dnes, když začala jarní část Bundesligy. Takhle je zase jedno kolo v tahu. :?

Odesláno

spíše by to chtělo 2 HD

Odesláno

Bundesliga poběží na Eurosportu 2 minimálně do roku 2015

Viz aktualita na Digizone

Tak teď ještě, aby běžela i v síti UPC :wink:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague