Odesláno 3. října 2010 14 let Dobrý den. Mám setop box CV 7000HD. A při startu mi pořád píše (no asi jednou z 50, nic nepíše), že je chyba karty. Tato hláška zmizí přepnutí kanálu zmáčknutí INFA na ovladači. Restartem setoboxu, nebo někdy i sama. Pak vše hraje tak jak má. A chtěl jsem se zeptat. Jestli v tom není nějaký trik, anebo je to prostě tak a dělá to každému. Popřípadě, jestli by mi pomohlo koupit si nějaký sám (co to nedělá) a tento vrátit UPC. Chtěl bych HD – protože mám HD televizi. S harddiskem nepotřebuji. Ten mám jako video samostatně. Předem děkuji za rady.
Odesláno 3. října 2010 14 let Normalne by to delat nemelo, zkus vyndat kartu a znovu ji tam vlozit, treba to pomuze. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. října 2010 14 let Právě, že nepomohlo. Proto přemýšlím, jestli není to co prodávají za 4400 lepší. A nakonec bude můj.
Odesláno 3. října 2010 14 let Ja myslim ze to vyjde nastejno, zatim zde ale zkusenosti s Kaonem KCF-S270 HD Zapper nikdo nepsal, takze presne nevim. Kazdopadne ten STB muzes reklamovat a dastanes pravdepodobne novy. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. října 2010 14 let Aha. Právě, že mám ještě jednu TV Samsung v kuchyni. A tam jsem si koupil kartu. A nějak jsem se namlsal. Hraje perfektně, načítá ihned. Žádný problém.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.