Odesláno 15. července 2012 12 let Problem uz je vyresen, takze nema smysl se tim dal zabyvat, zavada byla nekde na strane serveru webhostingu upczone.cz Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. července 2012 12 let za povšimnutí stojej ikonky témat a v oblasti pravýho horního rohu http://data.slamb.eu/upcz.mp4 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 14. října 2014 10 let copak se to děje s fórem? mně všechny weby na wedosu jedou bez problémů... - Nesprávně optimalizovaná PHP aplikace - Příliš mnoho záznamů v databázi - Nevhodné databázové tabulky, nesprávné či chybějící databázové indexy - PHP aplikace se připojuje k externímu zdroji, který je nedostupný - Dlouho běžící skript volaný cronem - Download souborů zprostředkovaný přes PHP skript - Velké množství souborů v nevhodné adresářové struktuře - Na administraci redakčního systému je veden útok http://kb.wedos.com/webhosting/chyba-503.html - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 14. října 2014 10 let Autor U mne je taky 14.11.2014 ve 20.03 hodin načítání stránek strašně dlouhééééééééééé. Ale nakonec se zobrazí. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 15. října 2014 10 let koukám, že už je to ok čim to teda bylo? - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 15. října 2014 10 let mně všechny weby na wedosu jedou bez problémů... tak to hádáš špatně - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 16. října 2014 10 let Slamb: 12.10. 13.10 psali, že jsou pod ddosem a šlo to poznat. Předtím námatkově 30.9., 27.9.,... 14.10 a 15.10 trvalo tak 2 minuty, než se načetl toto forum, vtipné je to, že nemáš jak zjistit, jestli je to ddosem, nebo čím, bo wedos blokuje mimo jiné i ping
Odesláno 16. října 2014 10 let mně teda fórum nefunguje posledních několik dnů bez přestávky, ale jak řikám, ostatní weby (cca 10) ve stejnou dobu fungovalo bez potíží - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.