Návštěvník Worm Odesláno 16. října 2010 Sdílet Odesláno 16. října 2010 V posledních dnech mi jede velmi mizerně Hotfile.com Premium - rychlosti padají i pod 100 kB/s i při souběžném stahování několika souborů. Podle některých příspěvků na různých fórech je to problém UPC. Přesto si chci ověřit, kde je chyba. Pokud je tu někdo s placeným účtem Hotfile, můžete napsat jakých rychlostí dosahujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. října 2010 Sdílet Odesláno 16. října 2010 Od 12.10.2010 stahovat z Hotfile.com přes UPC nejde! Rychlost s Premium účtem je méně než 20kbps. V práci a jinde (jiný poskytovatel) mi to fachá normálně bez problémů. Spíš je to ale na dotaz sem: http://www.upczone.cz/viewforum.php?f=8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. října 2010 Sdílet Odesláno 17. října 2010 Hlásím stejný problém, hotfile jede na minimum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 17. října 2010 Sdílet Odesláno 17. října 2010 Jojo, problémy se zdá má dost uživatelů UPC a to nejen v CZ, ale i UK, IRL, SK a pod... Na ostatních připojeních jiných ISP to jede plnou rychlostí. Ba dokonce i na samotném UPC připojení to jede plnou rychlostí, pokud použijete proxy (mimo port 80), nebo VPN. Bohužel standardní cesta bez proxy či VPN je asi shapována v rámci FUP, který UPC "tak trošku" nezvládlo. Premium Hotfile u mě asi půl roku jelo plnou rychlostí, tj. okolo 3 MB/s Od minulého týdne 1-20 kB/s (a většinou to padlo timeoutem) Přes proxy v práci (port 3128) 1 MB/s - je to plná rychlost, protože tam je jenom symetrická 8 Mbps linka. Přes VPN na gigabitu 2.8 MB/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník HarY_cz Odesláno 17. října 2010 Sdílet Odesláno 17. října 2010 u mě stejný problém. stahování z hotfile - 10 - 30kB/s na soubor. zkoušel jste to už někdo řešit přímo s UPC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zazaza Odesláno 17. října 2010 Sdílet Odesláno 17. října 2010 piposek: Tak cele UPC pouziva nejaku siet aorta. Mozno sa akurat pokazil routing medzi Hotfile a aortou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Worm Odesláno 17. října 2010 Sdílet Odesláno 17. října 2010 (upraveno) Nějak se mi to nezdá. Třeba dříve nejrozšířenější Rapidshare nikdy neblokovali. Tak proč by teď UPC omezovalo Hotfile, který má určitě mnohem méně uživatelů? Upraveno 17. října 2010 uživatelem Worm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 17. října 2010 Sdílet Odesláno 17. října 2010 Zazaza: Jasně, ale když se něco pokazí, tak toho obvykle nefunguje více než jediná doména na jediném portu (sada serverů rozmístěných v různých částech světa končící doménou hotfile.com). Jednoznačně je problém v síti UPC, můžeme akorát šířit fámy o tom, jestli to je úmysl či nikoliv... Worm: mě to nepřekvapuje - Rapidshare vždycky mělo a má nějaké limity, hotfile má unlimit, další v pořadí bude filesonic, protože linků jsou poslední dobou plná fóra a premium je taky unlimit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník farg Odesláno 17. října 2010 Sdílet Odesláno 17. října 2010 Zkuste si stáhnout oficiální zkušební soubor pro rychlost stahování z hotfile.com - jde o testovací soubor pro rychlost stahování, který je uložen na serveru hotfile a stahování není nijak a ničím ze strany Hotfile limitováno. Pokud budete mít rýchlost nižší než je váš standard, zcela jistě se jedná o snížení rychlosti zaviněné vaším poskytovatelem připojení, ze kterého se nemůže vymluvit a měl by přiznat barvu. A zde ten soubor: http://w2.hotfile.com/data.bin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 17. října 2010 Sdílet Odesláno 17. října 2010 (upraveno) Jasně, že se může vymluvit a taky to bez nějakých servítk dělá... zatloukat zatloukat zatloukat - motto UPC... řeknou, že to je někde po trase mimo síť UPC (myšleno českou) a je to pro ně nevyvratitelné Upraveno 17. října 2010 uživatelem piposek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.