Odesláno 17. října 2010 14 let Zkuste si stáhnout oficiální zkušební soubor pro rychlost stahování z hotfile.com - jde o testovací soubor pro rychlost stahování, který je uložen na serveru hotfile a stahování není nijak a ničím ze strany Hotfile limitováno. Pokud budete mít rýchlost nižší než je váš standard, zcela jistě se jedná o snížení rychlosti zaviněné vaším poskytovatelem připojení, ze kterého se nemůže vymluvit a měl by přiznat barvu. A zde ten soubor: http://w2.hotfile.com/data.bin Testovací soubor jede rychle, jak rozbité Pendolino - 10 KB/s
Odesláno 17. října 2010 14 let Jasně, že se může vymluvit a taky to bez nějakých servítk dělá... zatloukat zatloukat zatloukat - motto UPC... řeknou, že to je někde po trase mimo síť UPC (myšleno českou) a je to pro ně nevyvratitelné To ne, servery Hotfile jsou v Kanadě a Panamě. Najdi si jakýkoli jiný server v Kanadě, třeba oficiální stránky Ottawy - hlavního města a něco si z nich stáhni. Potom uvidíš rozdíl v rychlosti.
Odesláno 17. října 2010 14 let Jenom pro kontrolu. O2 ADSL - testovaci soubor jede + - 340KB/s - - - CA modul OVA
Odesláno 17. října 2010 14 let Mně to samozřejmě taky jede pod 10 kB/s. Vzpomněl jsem si na chvíli na dobu, kdy jsem ještě měl dial-up.
Odesláno 17. října 2010 14 let Taky mi to jede 10 kB/s. Pokud soubor stahuju přes rychlý proxy server MU, tak to jede plnou rychlostí mé linky, čili cca 3 MB/s (25Mbit), je tedy evidentní, že je chyba na u UPC. Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava
Odesláno 17. října 2010 14 let Taky mi to jede 10 kB/s. Pokud soubor stahuju přes rychlý proxy server MU, tak to jede plnou rychlostí mé linky, čili cca 3 MB/s (25Mbit), je tedy evidentní, že je chyba na u UPC. Doplním tě. Pro nezasvěcence proxy server MU: http://library.muni.cz/ezdroje/vzdaleny_pristup/proxy_podrobne.php
Odesláno 17. října 2010 14 let Mám Premium account Hotfile. Do 11. října šlo stahování na plnou rychlost a od 12. října se rychlost snížila na nepoužitelných 10 kB/sec i s výpadky. Český prodejce Hotfile účtů mě ubezpečil, že problém není na straně Hotfile.com.
Odesláno 17. října 2010 14 let 14. října jsem použil kontaktní formulář a zeptal se, jestli blokují stahování z Hotfile. Odpověděli druhý den pouze takto: Tento server ze strany UPC není blokován.
Odesláno 17. října 2010 14 let taky pod 10 KB/s, jinde rychlost v pořádku... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 18. října 2010 14 let testovaci vzorek ted stahuju 11MB/s dal jsem stahovat jeden nahodnej soubor z premium a jelo to 5MB/s tak jsem to zrusil, dal ho stahovat znovu a jede to 40kb/s jinak tenhle samej problem maji i na O2 takze to neni chyba upc ale spis hotfile nestiha a nejakym zpusobem to omezuje ...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.