Odesláno 18. října 2010 14 let testovaci vzorek ted stahuju 11MB/s dal jsem stahovat jeden nahodnej soubor z premium a jelo to 5MB/s tak jsem to zrusil, dal ho stahovat znovu a jede to 40kb/s jinak tenhle samej problem maji i na O2 takze to neni chyba upc ale spis hotfile nestiha a nejakym zpusobem to omezuje ... Skrze O2 stahuje brácha, rychlost při stahování testovacího z hotfile kolísá mezi 400 - 450 kb/s. Stahování souborů Premium pomocí JDownloadera 6MB/s. Údaje z 10.30 hod 18.10.2010. Mně jede Premium hotfile na UPC 28kb/s . Tak se ptám PROČ? A nepište tu, že je to na O2 stejný, když se to dá lehce ověřit.
Odesláno 18. října 2010 14 let zkoušel jsem teď znovu stáhnout testovací soubor z hotfile a stále stejně masivní rychlost 10 kB/s. upc pěkně kecá jestli tvrdí že chyba není na jejich straně
Odesláno 18. října 2010 14 let Zkoušeno z Cesnet, Poda, Telmedia, O2, GTS, ČD-telematika, T-mobile, UPC...problém jen u jediného z nich... a hádejte u kterého... Prosil bych zveřejnit u kterých konkrétních ISP má taky hotfile problém, abych si to mohl ověřit, protože fámy typu "problém je i u jiných ISP" je jen cachtání do vody, pokud někdo neřekne nic konkrétního. jinak tenhle samej problem maji i na O2 Tohle je plk... ADSL i mobilní internet od O2 jedou při použití Jdownloaderu (který ostraňuje docela znatelnou agregaci) naplno... (testoval jsem v sobotu 16.10. kdy UPC už jelo blbě)
Odesláno 18. října 2010 14 let Další informace: http://www.boards.ie/vbulletin/showthread.php?t=2056059022
Odesláno 18. října 2010 14 let Skor by to chcelo traceroute na hotfile od nejakeho ISP kde to ide ok. Ak to pojde rovnakou trasou ako z UPC, tak potom bude problem na strane UPC...
Odesláno 18. října 2010 14 let dnes už mi to jede normálně tedy aspoň z pohledu Free Usera, jelikož Premium nemám. Tudíž stahuji cca 300kB/s.
Odesláno 18. října 2010 14 let testovací soubor pořád 15 KB/s - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 18. října 2010 14 let testovací soubor pořád 15 KB/s Link na testovací soubor? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. října 2010 14 let http://w2.hotfile.com/data.bin - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.