Návštěvník HarY_cz Odesláno 17. října 2010 Sdílet Odesláno 17. října 2010 zajímalo by mne jestli vám taky někomu poslední dobou rapidně klesla rychlost downloadu z share serverů - u mě konkrétně z hotfile.com. mám premium účet a do nedávna jsem stahoval plnou rychlostí cca 1,5 MB/s ale poslední zhruba týden mi rychlost spadla na 30 - 10 kB/s !!!. při změření přes dsl.cz mám down kolem 12Mb/s takže připojení je ok a napadá mě jedině že upc blokuje rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 17. října 2010 Sdílet Odesláno 17. října 2010 http://www.upczone.cz/viewtopic.php?t=3200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník HarY_cz Odesláno 17. října 2010 Sdílet Odesláno 17. října 2010 ok. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxastudio Odesláno 17. října 2010 Sdílet Odesláno 17. října 2010 Mám uplně stejný problém s HOTFILE. 30-60 Kb. Tragédie. Internet 25MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PetrS Odesláno 19. října 2010 Sdílet Odesláno 19. října 2010 Jen pro info z upc stejne jak ostatním, z jiného ISP to jede 200 kb (pripojeni je 100MB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.