Odesláno 20. ledna 2012 13 let už se mi to podařilo, ruční ladění: frekvence 163,5Mhz, modulace 64 QAM, přenosová rychlost 5000.
Odesláno 11. května 2012 12 let Řešení Před pár dny mi začaly programy Nova Cinema, Prima Cool, Barrandov, Óčko a Prima Love zobrazovat kostičky a chvílemi program vypne úplně na 2-3 sekundy. Nevíte prosím, čím to může být?
Odesláno 11. května 2012 12 let Nejspis spatny signal, koukni se jakou uroven signalu zminene multiplexy ukazuji a jestli se jejich hodnota nemeni, pokud ano, tak zacni doma kontrolou privodni kabelaze. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. května 2012 12 let Před pár dny mi začaly programy Nova Cinema, Prima Cool, Barrandov, Óčko a Prima Love zobrazovat kostičky a chvílemi program vypne úplně na 2-3 sekundy. Nevíte prosím, čím to může být? Pokud máš LG pak je to na 99% tento problém viewtopic.php?f=10&t=3933 Zatím čekáme na nový firmware... Super - Základní Compal CH7465, CA modul Zlín
Odesláno 12. května 2012 12 let Ano, mám LG, takže to vypadá na popisovaný problém v tom topicu. Vyzkouším i kabely, ale vypadá to spíš na problém televize. Děkuji moc za rady.
Odesláno 12. května 2012 12 let Tak já si lámal hlavu, čím to může být, a nakonec to bude asi opravdu televizorem¨, taky jedu na LG Řešil jsem něco podobného už tady : viewtopic.php?f=10&t=3557
Odesláno 16. října 2012 12 let Zdar všeci, problém s naladěním muxu7 jsem vyřešil. Naladil ručně, ale programy nehrajou vůbec a když jo, tak jen na chvili a pak hned začnou kostičkovat a zmizí úplně. Mám SAMSUNG UE40D5500RW a CA modul. Pročítal jsem vlákna s podobným problémem u LG, nainstaloval nejnovější FW (1020.4) problém ale není vyřešen. PLS poraďte někdo...
Odesláno 16. října 2012 12 let Nejedná se o problém tv Samsung, ale o problém se signálem! Pročítej všechna vlákna o kostičkování a pod., nebo rovnou zkontroluj veškeré kabely od účastnické zásuvky UPC k tv včetně konektorů!
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.