Návštěvník Martinek Odesláno 29. října 2010 Sdílet Odesláno 29. října 2010 Zdravím Vás, mám instalovaný modem ze kterého mi vede kabel do NB pro připojení k intenetu od UPC. Dotaz zní, zda si můžu svévolně koupit wifi router a připojit ho k tomu modemu. Pokud ano, jaký bste mi doporučili cenově do 1tiscíce okrun ale pokud nezáleží na ceně tak co nejlevnější ale pokud se s malou cenou nesníží kvalita. Dále jak se ten wifi router zapojí? Předpokládám že z modemu jak vede kabel do PC (RJ45) tak ten vyndám a dám ho do wifi routeru do zdířky WAN a tím je to fyzicky zapojeno? Je to tak? Zatím děkuji za případné reakce. Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. října 2010 Sdílet Odesláno 29. října 2010 Dotaz zní, zda si můžu svévolně koupit wifi router a připojit ho k tomu modemu.Ano. jaký bste mi doporučili cenově do 1tiscíce okrun Procti si forum, tema router se zde resil jiz mnohokrat. Dále jak se ten wifi router zapojí? Předpokládám že z modemu jak vede kabel do PC (RJ45) tak ten vyndám a dám ho do wifi routeru do zdířky WAN a tím je to fyzicky zapojeno? Je to tak? Ano, presne tak. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Martinek Odesláno 29. října 2010 Sdílet Odesláno 29. října 2010 Já děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. října 2010 Sdílet Odesláno 29. října 2010 Jenom doplnim, ze po pripojení WiFi routeru bude nutne zapnout a vypnout kabelovy modem od UPC. Nebo nastavit MAC adresu WAN rozhrani routeru na stejnou adresu jako ma stavajici notebook. Ale ten restart je rychlejsi a jednodussi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. října 2010 Sdílet Odesláno 29. října 2010 nutné to třeba nebude, nevíme, jakej má tarif... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.