Odesláno 9. listopadu 2010 14 let Pomalu se sžívám s digi UPC Standart a Handanem CV-5000. Mám takový problém: abych aspoň něco slyšel, musím mít na TV (Sharp) nastavenu hlasitost téměř na maximum, úroveň hlasitosti kanálu na maximum (+ a ukazatel hlasitosti na Handanu také téměř maximum. Při příjmu na TV z antény je hlasitost v normálu. Takže mám dotaz - je to normální vlastnost UPC, nebo dělám něco špatně?
Odesláno 9. listopadu 2010 14 let Normalni to urcite neni, zkusil bych zkontrolovat zapojeni propojovaciho scart kabelu, jinak nevim. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. listopadu 2010 14 let Nemam ho ted pred sebou, ale neni tam nahodou celkova hlasitost a pak jeste hlasitost pro jednotlive kanaly...? - - - CA modul OVA
Odesláno 9. listopadu 2010 14 let Pomalu se sžívám s digi UPC Standart a Handanem CV-5000. Mám takový problém: abych aspoň něco slyšel, musím mít na TV (Sharp) nastavenu hlasitost téměř na maximum, úroveň hlasitosti kanálu na maximum (+ a ukazatel hlasitosti na Handanu také téměř maximum. Při příjmu na TV z antény je hlasitost v normálu. Takže mám dotaz - je to normální vlastnost UPC, nebo dělám něco špatně? Možná, že si řekneš, že jsem bl..c, ale já bych, po vlastní zkušenosti, zkusil zesílit zvuk přes dálkové ovládání na CV-5000! Mě se stalo něco podobného u CV-6000, po odpojení od proudu a následného zapojení, mi to také hrálo potichu a pak jsem zjistil, že je stažený zvuk na minimum, aby to bylo trochu slyšet.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.