Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Pomalu se sžívám s digi UPC Standart a Handanem CV-5000. Mám takový problém: abych aspoň něco slyšel, musím mít na TV (Sharp) nastavenu hlasitost téměř na maximum, úroveň hlasitosti kanálu na maximum (+ 8) a ukazatel hlasitosti na Handanu také téměř maximum. Při příjmu na TV z antény je hlasitost v normálu. Takže mám dotaz - je to normální vlastnost UPC, nebo dělám něco špatně?

Odesláno

Normalni to urcite neni, zkusil bych zkontrolovat zapojeni propojovaciho scart kabelu, jinak nevim.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Nemam ho ted pred sebou, ale neni tam nahodou celkova hlasitost a pak jeste hlasitost pro jednotlive kanaly...?

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno
Pomalu se sžívám s digi UPC Standart a Handanem CV-5000. Mám takový problém: abych aspoň něco slyšel, musím mít na TV (Sharp) nastavenu hlasitost téměř na maximum, úroveň hlasitosti kanálu na maximum (+ 8) a ukazatel hlasitosti na Handanu také téměř maximum. Při příjmu na TV z antény je hlasitost v normálu. Takže mám dotaz - je to normální vlastnost UPC, nebo dělám něco špatně?

Možná, že si řekneš, že jsem bl..c, ale já bych, po vlastní zkušenosti, zkusil zesílit zvuk přes dálkové ovládání na CV-5000!

Mě se stalo něco podobného u CV-6000, po odpojení od proudu a následného zapojení, mi to také hrálo potichu a pak jsem zjistil, že je stažený zvuk na minimum, aby to bylo trochu slyšet.

Odesláno

já měl stejný problém s Handanem 6000 a byla to vada STB

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague