Odesláno 11. listopadu 2010 14 let Tak cca 2 tydny pozoruji obcasne kostickovani na Prima COOL. Zajimave je, ze na ostatnich kanalech z daneho multiplexu jsme to nezaznamenal. Jsem sam, nebo si toho jeste nekdo vsimnul? UPRESNENI: lokalita Melnik Upraveno 11. listopadu 2010 14 let uživatelem Návštěvník
Odesláno 11. listopadu 2010 14 let Tak ted co s tim?! Mam strach psat na infolinku, nebot zase budou vyhrozovat navstevou technika a na to nemam naladu se hadat. Pockam, az to potvrdi vic lidi a zkusim zaprudit, nebo se treba nekdo v UPC probudi.... Jinak je to podobny problem jako byl s transpoderem kde bylo VH1, jen to ted min vadi....
Odesláno 11. listopadu 2010 14 let Taky občasné kostičkování v poslední době. U mne to nejvíc pozoruji u Nova Cinema .Ta je v MUXu společně s Z1 TV Barrandov Prima Cool Óčko Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno 11. listopadu 2010 14 let To me prave trochu zarazi, nebot vcera jsem se dival cca 20 minut na Nova Cinema a neudelalo to. Asi nahoda. Jeste to zkusim...
Odesláno 11. listopadu 2010 14 let Tak mám také problémy s primacool , tv barrandov. Včera jsem měl u sebe technika měřil mi signál v pohodě vyměnil mě HD settobox pořád dělá to stejné. Dotaz co máte za přístroje těm kterým to dělá tyto problémy. Mám totiž LCD tv s dvbc když to připojím tak tam problém není Já mám K-B3000HDCO Jsu z Brna
Odesláno 11. listopadu 2010 14 let Sony 40we5W + LICA. Ale pochybuju, ze je chyba v telce. Hralo to do tedka bez problemu. Takze to bude zase jako to bylo s VH1. Dokud se to uplne nerozsype, tak s tim cele UPC neudela nic!
Odesláno 11. listopadu 2010 14 let Nesdilim tento optimismus, kazdopadne vecer napisu stiznost, a zkusim ji rozumne formulovat.....
Odesláno 11. listopadu 2010 14 let samozřejmě pokud písnou jenom dva lidi dak se dít nic nebude čím více tím lépe
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.