Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ještě dodám aby to nebylo špatně pochopeno, toto opravdu řekla, ale pravda to není !!!

Pravdu má Katoda.

Omlouvám se za až moc ironický předchozí příspěvek.

Odesláno
Dobrý den,

nyní mi volala paní z UPC a nabízela Kaona za 49 Kč měsíčně po dobu 1 roku. Na moje slova, že ho nechci kvůli tomu, že neumí vystříhat reklamy a přenést nahraný pořad ven, mi tvrdila, že to obojí jde (pořady prý přes USB na flašku).

Potřeboval bych vědět, jestli kecá, nebo se to změnilo k lepšímu. Bude volat znovu v poledne, pokud někdo můžete, prosím dejte vědět, jak je to doopravdy.

Děkuji

Jandra1

Jak uz psal Marek-26, nejedna se o Kaon , ale o Handan CV-6000,

je to vanocni akce, kdy si muzete nechat vymenit obyc. STB za DVR pri platbe 49 Kč měsíčně po dobu 1 roku.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Zbyl jim vagon Handanu? Nebo to lidi houfne vraceji?

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Abych byl přesný videa jdou doopravdy z PVR dostat...chce to jen zručnost IT a ovladače...bohužel zde nebudu psát postup!

Odesláno
Dobrý den,

nyní mi volala paní z UPC a nabízela Kaona za 49 Kč měsíčně po dobu 1 roku. Na moje slova, že ho nechci kvůli tomu, že neumí vystříhat reklamy a přenést nahraný pořad ven, mi tvrdila, že to obojí jde (pořady prý přes USB na flašku).

Potřeboval bych vědět, jestli kecá, nebo se to změnilo k lepšímu. Bude volat znovu v poledne, pokud někdo můžete, prosím dejte vědět, jak je to doopravdy.

Děkuji

Jandra1

Jak uz psal Marek-26, nejedna se o Kaon , ale o Handan CV-6000,

je to vanocni akce, kdy si muzete nechat vymenit obyc. STB za DVR pri platbe 49 Kč měsíčně po dobu 1 roku.

ˇ

Jen doplním informaci. Pokud nemáte druhý STB můžete si vzít jako druhé zařízení Handan CV6000 v této akci.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
Abych byl přesný videa jdou doopravdy z PVR dostat...chce to jen zručnost IT a ovladače...bohužel zde nebudu psát postup!

Ano, jak S Kaonu, tak i s Handanu jdou videa dostat ven, ale vyzaduje to demontaz STB a vyjmuti HDD, coz moc komfortni zrovna neni.

Pokud znas jiny postup tak sem s nim.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague