Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO--je možno sestříhávat nahrané pořady

Doporučené příspěvky

Ještě dodám aby to nebylo špatně pochopeno, toto opravdu řekla, ale pravda to není !!!

Pravdu má Katoda.

Omlouvám se za až moc ironický předchozí příspěvek.

Dobrý den,

nyní mi volala paní z UPC a nabízela Kaona za 49 Kč měsíčně po dobu 1 roku. Na moje slova, že ho nechci kvůli tomu, že neumí vystříhat reklamy a přenést nahraný pořad ven, mi tvrdila, že to obojí jde (pořady prý přes USB na flašku).

Potřeboval bych vědět, jestli kecá, nebo se to změnilo k lepšímu. Bude volat znovu v poledne, pokud někdo můžete, prosím dejte vědět, jak je to doopravdy.

Děkuji

Jandra1

Jak uz psal Marek-26, nejedna se o Kaon , ale o Handan CV-6000,

je to vanocni akce, kdy si muzete nechat vymenit obyc. STB za DVR pri platbe 49 Kč měsíčně po dobu 1 roku.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po 2 týdnech...
Dobrý den,

nyní mi volala paní z UPC a nabízela Kaona za 49 Kč měsíčně po dobu 1 roku. Na moje slova, že ho nechci kvůli tomu, že neumí vystříhat reklamy a přenést nahraný pořad ven, mi tvrdila, že to obojí jde (pořady prý přes USB na flašku).

Potřeboval bych vědět, jestli kecá, nebo se to změnilo k lepšímu. Bude volat znovu v poledne, pokud někdo můžete, prosím dejte vědět, jak je to doopravdy.

Děkuji

Jandra1

Jak uz psal Marek-26, nejedna se o Kaon , ale o Handan CV-6000,

je to vanocni akce, kdy si muzete nechat vymenit obyc. STB za DVR pri platbe 49 Kč měsíčně po dobu 1 roku.

ˇ

Jen doplním informaci. Pokud nemáte druhý STB můžete si vzít jako druhé zařízení Handan CV6000 v této akci.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Abych byl přesný videa jdou doopravdy z PVR dostat...chce to jen zručnost IT a ovladače...bohužel zde nebudu psát postup!

Ano, jak S Kaonu, tak i s Handanu jdou videa dostat ven, ale vyzaduje to demontaz STB a vyjmuti HDD, coz moc komfortni zrovna neni.

Pokud znas jiny postup tak sem s nim.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...