Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Omlouvám se že kvůli tomu zakládám nové téma, ale už z té Novy naprosto šílím, taky ji máte tak strašně hlasitě? Analog už ani nemám naladěný, tak to nemám jak odzkoušet, jestli to řve jen v digitálu. Nebo je to jen problém distribuce Novy přes UPC? Řve to tak hlasitě i někomu v DVB-T? Mám pocit, že je to snad pořád horší, oproti ostatním stanicím musím dát vždy volume min 3x dolů, protože ta audiostopa je nejmíň o 1/3 hlasitější. Psal jsem i na dopisove@nova.cz, ale z tama mi ještě nikdy neodpověděli. Koukám na plazmu přes zesík, takže nemohu použít funkce ztišení jednotlivých kanálů v menu TV. Tím jste to asi všichni vyřešili, leč mě nezbývá než 20x za večer štelovat volume na zesilovači :evil:

Odesláno

No, na Nově HD je zvuk obecně o dost hlasitější, než na Nově SD...

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

No koukám že to nikoho neštve tak jak mě :shock:

Jo jo, i SD-čko je v pohodě, jen to HD huláká. Ale začalo to před pár týdny, možná měsíci, takže snad to není nafurt :cry:

Odesláno

U Novy mi to nepřijde ale více mě rozčiluje hlasitost reklamních předělů například u AXN kanálů jsou reklamy hrozně hlasité. Chápu že je to záměr k upoutání diváka ale trhá to uši. Jinak hlasitost jednotlivých stanic je možné manuálně přednastavit pro každý kanál na settoboxu .

• Basic
  • -
  • Základní, Family
  • Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465
  • Plzeň
Odesláno

Ale já psal že je to u Novy HD, SD má hlasitost OK. Chytám to přes DVB-C tuner plazmy a přes rekordér posílám zvuk do zesíku, takže ač to mám v menu TV zeslabené, v zesilovači to řve a nejde s tím nic dělat, do něj jde signál beze změny. :(

Odesláno

Potvrzuji, HD řve o dost více než ostatní kanály, SD normální, řeším automatickou úrovní hlasitosti.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium box, Compal CH7465
  • Pardubice
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Využiju tématu o hlasitosti Novy a přidám dotaz týkající se kvality zvuku na této stanici. Zvuk v AAC na Nova HD zní hrozně zkresleně, řekl bych plechově, po přepnutí na MPEG je v pořádku. Má někdo podobný problém?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague