Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

No zrovna u DVB-T v posledních několika dnech pozoruju zhoršení kvality. Síla signálu je stejná, ale kvalita pro některé tunery je už podlimitní. Před tím bývalo ještě tak 10% víc. Tuner od Averu je bohužel nesledovatelný, Asus je lepší, ale s výpadky, DVB-T rekordér LG to jak se zdá zatím nijak nepociťuje (bohužel jsem u něj nenašel zobrazení síly a kvality signálu, tak u něj nemůžu srovnávat).

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odesláno

Nechápu to, pár měsíců to nejde pak to zase jde pak zase ne. Nerozumím tomu chci jen koukat na TV bez toho kur*iče (set top boxu) od UPC, kterej se jen seká, v TV mám set top box do teď mi to běželo teď už ne, jak docílit toho aby mi to šlo?

Odesláno

CA modul :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Do starého analogu těžko.

Odesláno

crapper0: zacal bych kontrolou privodni kabelaze k TV.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Dobry den,chtel bych se zeptat.Kdysi tady na foru jsem cetl ze nekdo dostal zdarma CS Film jako bonus.Snad ze mel nejaky dotaz ohledne TV a oni mu jako odmenu dali zdarma tento kanal.Je tedy mozne se nejak zdarma dostat k CS Film?Dekuji za odpoved.

Odesláno

Něco podobného se mi také stalo, když jsem měl ještě digit. TV od UPC ( Starter ). Je to ale asi 2 roky dozadu. Měl jsem dotaz ohledně oné televize na klienstké centrum. S odpověďí od KC mi přišla i nabídka buďto na rok slevu na balíček HBO nebo zdarma balíček, kde byly AXN Scifi, Crime, atd. Přijal jsem onen balíček zdarma a fungovalo to bez sebemenších problémů. Bohužel, ti neporadím, jak k této nabídce dospět. Je to spíš reakce na to, že to opravdu jde :) .

Odesláno
Dobry den,chtel bych se zeptat.Kdysi tady na foru jsem cetl ze nekdo dostal zdarma CS Film jako bonus.Snad ze mel nejaky dotaz ohledne TV a oni mu jako odmenu dali zdarma tento kanal.Je tedy mozne se nejak zdarma dostat k CS Film?Dekuji za odpoved.

Dává se to když si berete novou službu. A dle Vašeho podpisu jste dostal balíček Darwin zdarma. Můžete je poprosit o výměnu za Relax zdarma. Ale to nevím zda to udělají. Jen tak bez ničeho Vám ho zdarma nedají. Nebo Vám přijde sleva 322Kč měsíčně málo?

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Jen pro doplnění: Kvalita signálu DVB-T se po cca 5 dnech vrátila na 100% a od té doby drží. Síla signálu je pořád stejná cca 75%.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague