Přejít na obsah

Zhoršená odezva při spojení se zahraničím

Návštěvník Neutronek

Doporučené příspěvky

Návštěvník Neutronek

Ahoj,

asi před cca 3 týdny jsem zaznamenal zhoršení v odezvě u hraní PC hry left 4 dead 2. Pingy lítaly strašně vysoko že se nedalo hrát. Další den to bylo už celkem v pohodě...ale...

Při spojení na server který je v evropě blízko CZ, jsou pingy kolem 30-40, plno serverů je ale v jiných státech a to ve vzdálenejších od ČR a pingy se drží STABILNĚ kolem 200+.

Nevím čím to je nebo co se stalo, ale je to nepříjemný, protože si člověk už pomalu nezahraje.

Neporadí někdo co s tím? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Neutronek

To mi je jasný že čím dál tím větší ping, ale že to dřív fungovalo v pohodě a najednou jak když utne a je to 50:50 jestli bude ping 200 nebo 30. Navíc je divný že nemám ping např. 300 a víc, ale je to bud tech 200-240, nebo ta lepsi varianta 30-50.

Ještě jsem zkoušel americký měřič rychlosti připojení a download mám jen v rozmezí 2-3 Mbit, upload je ale v pořádku 1 mbit.

http://myspeed.visualware.com/servers/namerica/iad.php?testtype=-2&codebase=mcsiad.visualware.com&message=Speed connection test helps to pre qualify customers&location=USA: Dulles, Virginia&ver=9&map=namerica&codec=speedstd&codectext=Standard View Socket&width=600&provtext=Visualware&provlink=http://www.visualware.com&width=600

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Bender

U L4D2 strašně záleží na serveru na kterým jseš. Málokdy se podaří najít oficiální vyhrazený server s pěkným pingem <50ms. Když dáš nejlepší dostupný vyhrazený, tak už najdeš s pěknýma pingama, ale taky to občas chce zkusit několik pokusů. Zrovna včera jsem měl hodně serverů kolem 120-170 ms což je o ničem, tak jsem holt hledal než jsem našel kolem 20ms-30ms. Tady nevidím problém u UPC, ale najít kvalitní server v tý záplavě serverů-šrotů bývá problém.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Neutronek

Slamb: Právě že laguje, nejde pak hrát pořádně. Záleží tam hodně na pingu.

Bender. Hraju převážně s čechama a ty měli ping 20-30, jen já jediný s UPC 117. Dřív to tak nebyl, pár let naprostá spokojenost. jestli to má nějakou souvislost jak psali že ukradli zloději nějaký kabely od UPC a na docela dlouhou dobu je vyřadili? Tak jestli spojení pak přesměrovali a tak to zůstalo? Nevím, jen dohad.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Bender

Možná ještě zkontroluj region ve Steamu nastavení, měl jsem tam předtím Německo, tak jsem tam dal Českou republiku. Nevím to jistě, ale podle regionů to asi taky vybírá herní servery.

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...