Odesláno 8. prosince 2010 14 let Uz druhy den se mi sekaji vsechny obrazy,ale snad kazdou minutu....Zlin-Otrokovice
Odesláno 8. prosince 2010 14 let Tak zacni kontrolou kabelaze. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. prosince 2010 14 let Tak a ted mi nejde uz zadny obraz,na settoboxu mi svitila 0 a nereaguje ani ovladac,zkusil jsem to vypnout ze zasuvky a sviti mi tam .d Tak uz nevim....Dekuji za kazdou radu a kabelazi zacinam vzdy,kdyz jsou takove problemy..............
Odesláno 9. prosince 2010 14 let Tak a ted mi nejde uz zadny obraz,na settoboxu mi svitila 0 a nereaguje ani ovladac,zkusil jsem to vypnout ze zasuvky a sviti mi tam .dTak uz nevim....Dekuji za kazdou radu a kabelazi zacinam vzdy,kdyz jsou takove problemy.............. Pokud máte pocit že jste vše zkontroloval tak zavolat do UPC ať pošlou technika Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 9. prosince 2010 14 let To vypada na vadny STB, pokud ani nenabehne tak to bude na reklamaci. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.