Přejít na obsah

UPC již nemá zájem udržet zákazníky

Doporučené příspěvky

Návštěvník evid

Mám diditální televizi Standart. Protože nám v Ostravě jih zrušili souběžné vysílání v analogu (asi Clasik) a v domě již máme společnou televizní anténu na cca 14 programů, dal jsem a asi 5 dnů před koncem listopadu výpověď - elektronicky na stránce UPC (takže mi smlouva zkoncí po cca 12 letech 31.12.2010).

Dosud se mi nikdo z UPC neozval abych zůstal u nich. Je to normální?

Ne že bych o to moc stál, ale za určitých podmínek !!!!!!!!!!!!!!!bych se nechal přesvědčit, abych zůstal.

Krabici na zabalení setboxu již mám připravenou.

potvrdili přijetí požadavku? odepsali, kdy dojde k odpojení? ono je sice jasný, kdy k němu, dojde, ale píšou to jako odpověď... na překecávání mají ještě dost času :)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Návštěvník evid

přišla mi automatická odpověď:

Vážená paní, Vážený pane,

potvrzujeme přijetí Vašeho požadavku. Na Vaši zprávu odpovíme v nejkratším možném termínu.

Pokud budete reagovat na tuto automatickou odpověď, nepoužívejte prosím tlačítko odpovědět, ale využijte opět kontaktního formuláře na http://web.upc.cz/klpoz/cz

S přáním hezkého dne.

Vaše UPC

• po 2 týdnech...
Návštěvník borsuk

Ma zkusenost je prave opacna, udelal jsem totez v listopadu, posledni tyden, chtel jsem ukoncit internetove sluzby 10Mbit za zvyhodnenou cenu, behem cca tydne se sami ozvali a nabidli prodlouzeni one zvyhodnene smlouvy opet na rok, s timto jsem nesouhlasil, takze nabidli jejich power fiber 25Mbit za cenu takovou ze neslo nesouhlasit, teda samozrejme ze jsem zustal, navic asi po 14 dnech volal nekdo z jejich obchodniho oddeleni, jestli by nebyl zajem o jejich Handan CV5000 s nabidkou starter + dalsim balickem 6ti programu, na rok za 98,- Kc mesicne, vzal jsem to, pochopitelne, pro rodice...takze pokud se jeste neohlasili, chce to trpelivost, urcite se ozvou s necim podobnym. :)

• po 5 týdnech...
Návštěvník masterzone

Pred pul rokem me vyprsela smlouva a od te doby mam sluzby bez smlouvy a nikomu to nevadi.

Docela by me zajimalo, jestli jim bude vadit, kdz jim to platit prestanu :D

Pred pul rokem me vyprsela smlouva a od te doby mam sluzby bez smlouvy a nikomu to nevadi.

citace z VOP

Čl. 8  Trvání a zánik smlouvy 
8.1 Smlouva se uzavírá na dobu neurčitou.

Měl by jsi si více číst :wink:

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník masterzone

citace z VOP

Čl. 8  Trvání a zánik smlouvy 
8.1 Smlouva se uzavírá na dobu neurčitou.

Měl by jsi si více číst :wink:

Tak proc po me chteli prodlouzeni smlouvy a ze mi ji poslou postou a ze jim ji mam obratem po podpsani odeslat? :shock:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...