Návštěvník tojeprecijedno Odesláno 13. prosince 2010 Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Prosim vas, nemuzete mi nekdo poradit? Strasne pomalu se mi nacitaji webove stranky, idnes.cz, seznam.cz, youtube.com, cnn.com, no proste vse vcetne ICQ. Pritom stahovani souboru je OK. Nevite cim to muze bejt? Jedu pres router, ale tam se nic nemenilo, neprenastavovalo (ani nevim jak). Dekuji za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. prosince 2010 Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 jeď bez routeru po kabelu a zjisti, jestli se něco změnilo... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tojeprecijedno Odesláno 13. prosince 2010 Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 teda doufam, ze to nepokazim, tam je kabelu, doufam, ze to spravne prepojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. prosince 2010 Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 z modemu ti vede kabel do WAN, ze čtyř LAN ti vedou kabely do kompů... vytáhneš kabel z LAN (vede do PC) a strčíš ho rovnou do modemu... pro jistotu restartuješ modem... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. prosince 2010 Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Naprosto stejný problém, celý den jedou jenom některé stránky (centrum.cz) a jiné buď vůbec nebo občas (seznam.cz, upc.cz, upczone.cz). Skype v pohodě. Lokalita Brno-střed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. prosince 2010 Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Mam podobny problem, na merakach rychlost relativne v pohode, ale v html mailech a na webu dost pomalu dolejzaji obrazky.. pokud dolezou. Lokalita Pribram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. prosince 2010 Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Stejný problém Lokalita Teplice, dělá to na všech PC ikdyž je připojim napevno. Někdy se stránky proste ani nespojí s určitým serverem (seznam,google,idos....) nebo se děsně pomalu načítají obrázky nebo ani nenaběhne CSS webu a podobné kixy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. prosince 2010 Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 zkusili ste jinej prohlížeč? Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. prosince 2010 Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Ano, mám operu, mozilu, IE, Chrome.... vsude to samé. Včera fungovalo vše v pořádku. Řekl bych, že i v dopoledních hodinách bylo vše OK, nevšiml jsem si změny. Pak jsem zacal neco hledat na netu a bylo to nekonecne nacitani a niky ani to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. prosince 2010 Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Totez. Jede to hrozne pomalu az vubec cely den, at uz to mam zapojeno do primo do modemu, nebo pres router, na vsech moznych pocitacich a prohlizecich, co mam po ruce. Lokalita Brno Komin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.