Michal Pelikán Odesláno 13. prosince 2010 Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Kolik nás tu je, kterým se youtube už poslední měsíc dost seká? Dříve kdykoli klidne 720p/1080p video z youtube bez sekání, ale poslední cca měsíc můžu stahovat minutovej klip 360p klidne deset minut... (Aktuální) zmínky o tom samém jsem nasel i jinde, třeba tady. Dělá se s tím něco? Nevíte? Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. prosince 2010 Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 co s tim má společnýho upc? Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pelikán Odesláno 13. prosince 2010 Autor Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Třeba to, že je to poskytovatel připojení? V youtube samotném problém není. (odzkoušeno přes mobil s HSDPA od O2)... Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. prosince 2010 Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 ono taky záleží na tom, kdy se zkouší a co se zkouší... 1080p videa sou docela porod ve večerních hodinách, v nízkym rozlišení se to dá zkousnout... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pelikán Odesláno 13. prosince 2010 Autor Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Ne, právě že i nízké rozlišení je porod. A přitom dřív u YouTube nikdy nebyl problém ani s FullHD... Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. prosince 2010 Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 a že teď najednou je, tak za to může upc? někde sem čet, že každou minutu se na youtube nauploaduje několik (desítek) hodin videa... a tohle sou důsledky Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pelikán Odesláno 13. prosince 2010 Autor Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Ne pane, to nejsou žádné důsledky. Problém je u UPC. Jen se ptám kolik dalších uživatelů má stejný problém. Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. prosince 2010 Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 kde konkrétně u upc? proč mi videa v nízký kvalitě jedou relativně rychle, ale 1080p vůbec? pokud ve stejnou dobu dělám test rychlosti, všechno je v pořádku... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pelikán Odesláno 13. prosince 2010 Autor Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Vy máte ale úplně jiný problém. - Videa s nízkým rozlišením vám jdou. Mě ani ty ne. A přitom jdou ta samá ve stejné chvíli v pořádku přehrávat s jiným připojením. A servery Googlu mají kapacitu určitě dostatečnou, pokud narážíte na toto. Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. prosince 2010 Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 upc má taky kapacitu dostatečnou, když 1080p video mi nejede a o minutu pozdějc mám na speedtestu i ftp 100/10... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.