Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,prosím mám dotaz.

Když nahrávám z TV na tento videorekorder dva programy (ve stejný čas) mám velké omezení ve výběru sledovaní jiných stanic,(nejde prostě zvolit ve výběru stanic na sledování (po dobu nahrávaní.

Pokud nahrávám pořad z jedné stanice je vše vpořádku,výběr je aktivní u všech stanic).

Může mi to prosím někdo vysvětlit jako laikovi,děkuji.

Odesláno

Že by ten STB měl jen dva tunery - takže pokud nahráváš ze dvou různých MUXů zabereš oba tunery a pak sleduješ programy jen z techto dvou MUXů

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Pokud chces nahravat soucasne 2 programy ze dvou muxu a pritom se divat na treti, zakup si CA modul a kartou do TV a je vyreseno..

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Prosim tě mužeš mi to vysvětlit (pro laika),děkuji

p.s nebo klidně na SZ

Odesláno

ten muj navod predpoklada, ze mate TV s kabelovym tunerem (DVB-C) a slotem pro CA modul (dnesni nove LCD, LED, plasmy TV toto jiz casto maji).

Takze pokud takovy televizor mate, zde http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-mo ... pt-cxv.htm si objednejte CA modul se sparovanou kartou, ten potom zastrcite do CA slotu v TV a mate UPC programy primo v TV bez nutnosti pouzivat UPC kabel tuner. Na Kaonu pak nahravate klidne 2 programy soucasne a v TV (na tretim tuneru) se divate na treti program :) Snad je to trochu jasne.

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Děkuji za odpověď a vysvětlení,Tv mám TX-L32S20 a výše zmíněný recorder od UPC tak by to mělo fungovat.

Jen ještě malý dotaz,pokud si pořídím tuto kartu a v budoucnu budu chtít si nechat zrušit kabel UPC a stím i odebrání rekordéru Kaon KCF-B3000HCO,pozbude tato karta učinnost?

Tuto kartu koupím kde,nemusím jít přes UPC?

Děkuji.

Odesláno
Děkuji za odpověď a vysvětlení,Tv mám TX-L32S20 a výše zmíněný recorder od UPC tak by to mělo fungovat.

Jen ještě malý dotaz,pokud si pořídím tuto kartu a v budoucnu budu chtít si nechat zrušit kabel UPC a stím i odebrání rekordéru Kaon KCF-B3000HCO,pozbude tato karta učinnost?

Tuto kartu koupím kde,nemusím jít přes UPC?

Děkuji.

Tuto kartu s modulem zakoupíte zde:

http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-mo ... pt-cxv.htm

A pokud zrušíte UPC musíte vrátit jak Kaon tak Smart Kartu z modulu :wink: Modul samotný Vám zůstane.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Teť jste mne zaskočili, kdybych chtěl kartu (jenom) tak to nestačí musim mít ještě nějaký modul?

Tak to musím zařídit přes UPC?

Děkuji

Odesláno

Dobrá,a zařídit se to dá jen přes UPC?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague